seviyorum seni anne 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anne bugun sozluge anne seni cok seviyorum diye baslik actim
  2. anne seni cok seviyorum
  3. her seni seviyorum diyen seni seven degildir
  4. ben seni seni sevdigimi soylemeyerek seviyorum
  5. seni seviyorum ama onu da seviyorum
  6. anne ben kadinlari seviyorum
  7. seni seviyorum
  8. seni seviyorum lan
  9. seni seviyorum ama
  10. ben de seni seviyorum

© 2008 - uludağ sözlük

seviyorum seni anne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seviyorum seni anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seviyorum seni anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ogrenci evi lezzetleri » bir seytan in papazi » all i ve got to do » erdal guney » monaco » yaran entryler » ilk hava gemisi » bir gun herkes teletabi olacak » what the fuck is that » avrupa yakasi replikleri » universitede hocalara verilmis ayarlar » kondisyoner » yildiz teknik universitesi » don kisot » red alert 2 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » disturbia » asik olunasi kadinlar » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » akp biyigi » pera muzesi » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » vanity is definitely my favourite sin » hossik » cambridge city fc » pink floyd » vstol » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » boyoz » sinirli internetin ortak kullanilmasi » cumartesi yarim gun calismak