seviyorum kendisini 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vatanimi seviyorum ama tayyip i de seviyorum
  2. seviyorum napim seviyorum
  3. seni seviyorum ama onu da seviyorum
  4. akp kendisini klonlasin
  5. kendisini unutmus
  6. herkesin kendisini elf sanmasi
  7. kendisini saymayan zihniyet
  8. kendisini satan bilge
  9. kendisini begenmeyen yazar
  10. kendisini pek cok seven cevresinde pek az sevilir

© 2008 - uludağ sözlük

seviyorum kendisini başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seviyorum kendisini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seviyorum kendisini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amerika birlesik devletleri dagilsin kampanyasi » kutsal ruh » ben almisim yasamayi senin icine goze be ya » abberline » turkiye » elf dedim be dedim » pryd rulazz » hayko cepkin » insanlar oldukce para kazanmak » dur yolcu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games