seviyorum galiba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. galiba seni seviyorum
  2. vatanimi seviyorum ama tayyip i de seviyorum
  3. seni seviyorum ama onu da seviyorum
  4. seviyorum napim seviyorum
  5. galiba
  6. yapamiycam galiba
  7. anlatamiyorum galiba
  8. asigim galiba
  9. ben yeniyim galiba
  10. tozuttum galiba

© 2008 - uludağ sözlük

seviyorum galiba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seviyorum galiba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seviyorum galiba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hand in glove » hela yerine wc diyen vatan haini » bolot bayrishev » byegm » dayi yiyen diyaloglari » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » teksir kagidi » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » hipokinezi » sir isaac » strateji » ayran ile sigara icmek » azerbaycan milli futbol takimi » dengir mir mehmet firat » ataturk u abartmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nominal afazi » serefsiz diferansiyel denklemler » siyasete baslayacaklara tavsiyeler » 45 inci antalya altin portakal film festivali » separasyon anksiyetesi » olmeden okunmasi gereken kitaplar » yeter la » cicekli koy » annebenpenguenoldum » kemal kilicdaroglu » izmir de denize ciplak giren kiz » tatar atlilari beni hep korkutmustur » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » hayata dair ic burkan detaylar » nihilistik sanrilar