seviyorum desen de bir yere kadar 

kapat
  1. aşkın ölümsüzlüğüne inanan bir bünyenin, unutulması sonrasında yaşadığı
    travma ve bu travma sırasında söylediği sözlerdir. sevsen de hep bir
    yerde eksik kaldığını hissedersin. aşkım desen de bir yere kadar o alev
    devam edebilir. zaman ilerledikçe, heyecan ve aşkın yerini rutin yoğun
    bir yaşam alıyor ve unutuluyor birçok şey. hatta hiç arayıp sorulmuyor
    bile zaman geçince... canim cicim aylari bitti anlamına geliyor bu da...
    ve aşk gerçek yüzünü gösteriyor zamanla...
    #2989537 (huzun, 11.02.2008 22:28)

© 2008 - uludağ sözlük

seviyorum desen de bir yere kadar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seviyorum desen de bir yere kadar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seviyorum desen de bir yere kadar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» que sera sera » hey thomas » metal muzikteki yeteneksizlik » cimlerin uzerine yatip gokyuzunu seyretmek » david vendetta » cigdemli turku » gelen gideni aratir » prometeus » tamara de lempicka » gerizekali sevgilim benim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci