seviyormus gibi yapmak 

/ 2
kapat
  1. hayatın ciddiyetsiz davranışlarından biridir. basittir... yaptığı şey değil yapan insan basittir. kendi basitliğini bastırmaya çalışmaktır. kendini kandırmaktır, en büyük kötülüğü kendi kendine yapmaktır. seni sevmiyorum diyememektir ya da menfaatleri uğruna yaşayan bencil bir canlıdır.
    #1830893 (no promise, 27.06.2007 18:59)
  2. karşı taraf için hayatın en acı şeyi olan durum.. *
    #1830901 (chibiaya, 27.06.2007 19:00)
  3. illa ki karşı cinsler arasında değil,bir öğretmen ve öğrenci arasında da yaşanabilecek durumdur. öğretmen yanlış anlaşılma olmasın diye öğrenciyi seviyormus gibi davranır,öğrenci de notları düşmesin diye durumu idare edip öğretmenini seviyormus gibi davranır. mezuniyetten sonra muhtemelen bir daha birbirlerinin yüzlerine bile bakmazlar.
    #1831012 (deli prenses, 27.06.2007 19:17)
  4. sevdiğinin uğruna ölebileceğini bile sanarken * herşeyin bir sahne oyunu olduğunu farketmek. en kötüsü de bunu kendin bizzat yapmak. aynaya bakıp yüzüne tükürmek. yeterli gücü bulduğunda terk etmek. onsuz yapamamak, geri dönmek. her şeyin bittiğini görüp bir daha gidememek. oyun oynamaya devam etmek.

(bkz: kısır döngü)
    #1831029 (cernonil, 27.06.2007 19:23)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

seviyormus gibi yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seviyormus gibi yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seviyormus gibi yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» musteriyle muhabbete girmeye calisan kuafor » futursuz » football manager 2009 » telefonuma dokunma » selahattin duman in orhan pamuk a verdigi ayar » ketoral » adiyaman » milan gurovic » igrencsiniz ibneler » haznedaroglu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games