seviyom lan seni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olum ole degil lan seviyom ben bu kizi
  2. ediyom yapiyom geliyom gidiyom seviyom denmez
  3. seni orospu seni diyerek tokat manyagi yapmak
  4. tanri seni korusun buda seni budasin
  5. seni gormek degil dupeduz seni istiyorum
  6. hayir seni internetten indirmedim seni dogurdum
  7. ben seni seni sevdigimi soylemeyerek seviyorum
  8. seni yasatmayan sevgili seni oldurmustur
  9. her seni seviyorum diyen seni seven degildir
  10. ben seni degil seni beklemeyi sevdim

© 2008 - uludağ sözlük

seviyom lan seni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seviyom lan seni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seviyom lan seni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzak mesafe iliskisi » sinirlenince aglamak » sharon stone » ortama akmak » turkiye taskomuru kurumu » sevme zamani » kahrolsun aqp » chewbacca nin aslinda che olmasi » lost control » ramazan davulcularinin sevilmemesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games