seviyeli entryler 

kapat
  1. yoktur gölgesi türkiye' de.
    #2391502 (haydanaydan, 27.09.2007 23:49)
  2. sol frame'de görünce icad oldu sandığım ütopik yazılardır.
    #2391511 (ELeCTrO, 27.09.2007 23:51)
  3. sözlükte aramak boşunadır. sanırım kamuslara dönmek gerekecek.
    #2391513 (haydanaydan, 27.09.2007 23:51)
  4. 30 yaşında bir beyim. dürüst, seviyeli ve ciddi bir bayan arkadaş arıyorum.

gibi girdilerdir.
    #2391531 (hyperion, 27.09.2007 23:54)
  5. kendi başlığında bile seviyeyi koruyamayarak ironinin alasını vermiştir.
    #2391538 (ELeCTrO, 27.09.2007 23:55)
  6. Mevcut olan entry'lerin çoğunluğudur. Entry girmeden önce ortamın seviyesi tesbit edilir. "Lan ben burayı kalkındıracağım be" diyerekten ortamın seviyesini aşan entry'ler girmek yazarın psikolojik durumunu bozup, gelecek umutlarını söndürmekten başka bir b*ka yaramayacağından herkesin anlayacağı dilden basit, küfür içeren, tamı tamına buna benzer entry'ler girilmelidir. En beğenilen entry'ler arasına da girebilirsiniz. Aksini iddia edenler en beğenilmeyen entry'ler listesine girebilir. Yani başlık "siyah bir renk midir" olduğunda "evet" yüzyılın en güzel entarisi, "hayır" ise en berbat entarisi olacaktır. Halbuki ikisi de boktandır, ama dedik ya, seviye. Yani bahsettiğim bu sözlükte entry'nin üslubundan, içerdiği dilin kalitesinden ziyade fikrin karşı tarafta uyumlu veya uyumsuz olarak beyinde impuls üretiminin bir kaç butona yansımasıdır var olan seviye. Yoktur netekim. O nedenle anlatmakta zorlanıyorum, kan ter içerisinde kalıyorum. Odamdaki Darth Vader posteri canlanıyor.
    #2391571 (DE SADE FT BAUDELAiRE, 27.09.2007 23:59)
  7. (ara: seviye)
    #2391583 (ELeCTrO, 28.09.2007 00:00)
  8. bu aralar sözlükte göremediğim entryler.
    #2391618 (SMURFS, 28.09.2007 00:07)

© 2008 - uludağ sözlük

seviyeli entryler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seviyeli entryler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seviyeli entryler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turgay bahadir » 22 inci yuzyil » flesh for fantasy » ertugrul saglam » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » eren keskin » her turlu pisirim yapilir » bekaret onemsizdir diyen erkek » radyo uludag » yol tv » whaz up man diyene fine thanks demek » all i ve got to do » super mario bolum sonu bayragi » hayko cepkin » kararti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fleisch » revolver » the midnight meat train » sucugu dogradiktan sonra soymak » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » sozcu » turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » haris alexiou » parasut fren » satisa cikarilan ulke » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » ibu sozluk » yalnizligi sevmek » donmus pizza » leonce ile lena