sevistigi evde organini unutan erkek 

kapat
  1. hangi organını unuttugu cok onemli olan erkektir. kimisi orda beynini kimisi kalbini bırakabilir. cinsel organını bıraktıysa zaten artık erkek değildir.
    #3547092 (Rurouni Kenshin, 16.06.2008 21:09)
  2. organdan kastımızın ne olduğuna bağlıdır. zira aşk dolu bir sevişmeyse * kalbini unutabilir insan. yahut hayatında daha once bu kadar iyi sevişmemiş ise beynini unutabilir. *

edit: kopya çekmedim *
    #3547096 (anime, 16.06.2008 21:10 ~ 21:11)
  3. nemfomanyak bir kadının evinde unuttuysa, "vermem de vermem" diyen kadının inadıyla, organına el koyulacak erkektir.

edit: başlık, başıma kalacak gibi. kalırsa, ben açmadım. bilginize.
    #3547100 (sandalye, 16.06.2008 21:11 ~ 21:23)
  4. seviştiği kızın babası tarafından bir uzvu kesilmiş erkek. can havliyle kaçınca unutmuştur garibim.
    #3547132 (spike, 16.06.2008 21:17)
  5. harf hatası vardır kesin.

(bkz: seviştiği evde yorganını unutan erkek)

ah siz erkekler...*
    #3547169 (enderun sevgiler, 16.06.2008 21:24)

© 2008 - uludağ sözlük

sevistigi evde organini unutan erkek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevistigi evde organini unutan erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevistigi evde organini unutan erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uefa sampiyonlar ligi » turkiye deri is sendikasi » sivrisinekvekaranfil » bogazliyan kaymakami kemal bey » disco boy » gote got demek » unisex isimler » scurtel » rusya » bmw 3 serisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games