sevisme bitirici diyaloglar 

kapat
  1. sevişirken bir anda sevişmenin bitmesine neden olabilecek diyaloglardır.*

-caart
    +napıosun sen hayvan herif?!
    -napim hayatım göt bu!
    +kalk lan üstümden!ağzım gözüm yer değiştirdi.git l.n tuvalete, s.çmadan gelme.üç gün elinle başbaşasın!
    #1751360 (tanimadinmiben, 10.06.2007 23:22)
  2. +evet xxxxx şimdiiiiiiiii
    -xxxxx kim lan?
    #1751375 (exiq, 10.06.2007 23:24)
  3. sevişme sonlarına doğru...oral seksten hemen sonra....

mualla: hayatım..
    necati: efendim canım?
    mualla: bir daha ağzıma boşalma lütfen.
    necati: ???
    mualla: tadı pek hoş değil biliyor musun?
    necati: biliyorum.
    mualla: ???
    necati: dur kız yanlış anladın!

sevişme o an biter ama, yatakta diyaframlarına gülmekten ağrı saplanan iki insan görülmektedir. anıdır. unutulmaz.

not: adım necati değil.
    #3425252 (izam, 21.05.2008 01:30 ~ 01:51)
  4. x: aşkım..
    y: hayatım..
    x,y: muck muck, şapur şupur. *
    x: sevdiğim..
    y: mmmh..
    x: kedi napıyor acaba?
    y: neyse ben duşa giriyorum.
    #3425284 (aritra, 21.05.2008 01:40)
  5. - yavrum!
    - bana baba şefkatiyle yaklaşma necadi.

- tatlım!
    - ay başıyım necadi! tatlidan çok kanlı portakal kıvamındayım.

- aşkım.
    - başım ağrıyor necadi.

- necadiciğim...
    - az evvel biriyle sevişip geldim şekernaz...
    #3425327 (iceri terligi, 21.05.2008 01:53)

© 2008 - uludağ sözlük

sevisme bitirici diyaloglar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevisme bitirici diyaloglar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevisme bitirici diyaloglar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vestigal » ankara teknik universitesi » ulke tv » mert nobre » gotik olmanin tiki olmaktan daha kolay olmasi » kafiyeler » sanal seks » anouk » nazim hikmet ran » sabah ezani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci