vazifemi yaparım gözlerimi kaparım, insanlarının ağzının yani dilini ne için ve ne kadar kullandığına delalet getirmek için kurulmuş bir cümle.. * (bkz: tanım yapacak kadar diline hakim olamamak)
evet efendim anahtar kelimeleri söylüyorum.. not alalım.. evet, arkada ki arkadaşım.. sende not al..gülecek birşey varsa söyle beraber gülelim..
-priviyet
-kakdela
-haraşo
-kaniyeşna
mümkün olduğu kadar az konuşulup bunlar söylenirse işin büyük bir kısmı halledilmiş olur.. işin daha birçok ince yanı var gerçi de e onlarıda yaşayarak tecrübe edinmek daha faydalı olur.. ama siz siz olun yapacağınız ilk şey karşı tarafa verceğiniz rahatlık ve güven duygusu olsun... ama vücut diliyle..
privet , ya dumayu sto tı samaya krasivaya devuska v rassi.mujno fpit chai s taboy.
insan olmak lazım , gerisi senin yeteneklerine ve karizmana kalmış.
sevisecek kadar rusca bilmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevisecek kadar rusca bilmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi doğru olmamakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevisecek kadar rusca bilmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevisecek kadar rusca bilmek. copyrights of the articles are belong to their authors.