seviom seni be sozluk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozluk seni seviyorum
  2. seni kirletmesinler sozluk
  3. yuru be sozluk kim tutar seni
  4. seni sozluk celebritysi edecegim
  5. seni yenecegim uludag sozluk
  6. seni terk ediyorum sozluk
  7. bugun seni sevemedim sozluk
  8. seni tek gecerim bu alemde uludag sozluk
  9. sozluk okurken milletin seni deli sanmasi
  10. gozun aydin birakip gidemedim seni be sozluk

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bokunda boncuk bulmak » boris leonidovic pasternak » adam sen da lafabaqiue » gelmis gecmis en iyi sarkilar » talat pasa » anlattikca yalnizlasmak » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » turk filmlerindeki yanasmanin oglu » canim aciyor » aritra » teknoloji ve tasarim dersi » 19 mayis » chrome vanadium » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi » bir uzayli ile evlenmek » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » norvecli balikci » hizirla kirk saat » cennetteki hurilerin turbanli olma ihtimali » pat benatar » tuvaletci amcaya benim kakamda boncuk var demek » roj » lacrimosa » scorched earth » goksu » yaran fotograflar » salak kiz » bobby tatketcap » corapla sevismek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa