sevinmek icin henuz cok erken 

kapat
  1. türk dizilerinde iyileşeceği garanti olan kahramanın beyin kanaması korkusundan bahseden doktorun olaya giriş cümlesidir.

sahne 1:

hasta yakınları : doktor bey, iyileşecek mi? atlattı değil mi hayati tehlikeyi?
    dr: hımmm, sevinmek icin cok erken, 48 saat geçmeden önce bir şey söyleyemeyiz. bu tip hastalarda her zaman beyin kanaması riski vardır. şimdi başka bir ameliyata girmek zorundayım, sevinmeyin, endişeli endişeli bekleyin..

sahne 2:-aradan bir müddet geçer-.
    hasta yakınları: doktor bey, hasta gözünü açmış, bir şeyler söylemiş kendi kendine, biliniçsiz filan ama.. konuşmuş.
    dr: hımm, sevinmek icin cok erken.. 48 saat geçmeden önce bir şey söyleyemeyiz. bu tip hastalarda her zaman beyin kanaması riski vardır.
    hasta yakınları: ama ama... duydum diyorum konuştu..
    dr: normaldir bu tip hastalarda.. benim şimdi önemli bir ameliyata girmem lazım, biraz daha bekleyin..

sahne 3:-aradan iki hafta geçer-
    hasta yakınları: dr bey, hasta yürüyo, gülüyo, yiyo, içiyo, geçen lunaparka bile gittik.. sağolun, atlattı herhalde artık tehlikeyi..
    dr:hımm, 48 saat ... saat.. sevinmek için çok erken.. beyin kanaması, yok salatası.. çok erken sevinmek için.. bipp bipp..*
    #3417327 (cymbeline, 19.05.2008 13:53 ~ 13:55)
  2. ilker yasin'in hayatının felsefesi yapması gereken motto. zira birçok maçta yendik, ezdik, bitirdik sözcüklerini sıralarken henüz maç bitmemişti. bittiğinde ise hiçbiri olmadı ne yazık ki. şom ağızlı kavramını böylece yeneceğini umuyoruz.
    #3417359 (naif, 19.05.2008 13:58)
  3. (bkz: ayağını yorganına göre uzat)

(bkz: kıçın açıkta kalmasın)
    #3417373 (arabam var, 19.05.2008 14:00)
  4. (bkz: akp'nin kapatılması)
    #3417385 (basri, 19.05.2008 14:01)

© 2008 - uludağ sözlük

sevinmek icin henuz cok erken başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevinmek icin henuz cok erken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevinmek icin henuz cok erken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fate of norns » toplumcu siyaset » basligin ne kadar entry icerdigini tahmin etmek » jonathan matias urretaviscaya da luz » zehir » sercilong » ilkokulun vazgecilmezleri » doherty » cilginlar gibi lost izleyen kayip insanlar » solaryuma giren zenci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci