sevindirik oldum ya ondandir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ondandir sanirim
  2. hasbihal neyi gerektiriyorsa zulmum ondandir
  3. sevindirik
  4. sevindirik yapmak
  5. sevindirik olmak
  6. sonunda sevindirik olunan eylemler
  7. ukteydim doldum baslik oldum silindim cop oldum
  8. ne oldum oldum sozunu soylettiren durum
  9. bi seksuel oldum bi seksuel oldum sorma
  10. aha gol oldum

© 2008 - uludağ sözlük

sevindirik oldum ya ondandir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevindirik oldum ya ondandir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevindirik oldum ya ondandir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir kiz gecerken sarki soylemeye baslayan abazan » kemence ile poz veren ts oyunculari » hakki baba » bluevelve ile cennetin kapilarini aralamak » russki standart platinum » milyon kere ayten » romeo and juliet » infinite dreams » la chaine culte » aaron stainthorpe a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci