sevinc gosterisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. takimi gol atan kalecinin sevinc gosterisi
  2. guc gosterisi
  3. tip a tiyatro gosterisi
  4. ses ve isik gosterisi
  5. yil sonu gosterisi
  6. govde gosterisi
  7. sevgi gosterisi
  8. siddet gosterisi
  9. govde gosterisi yapmak
  10. lirik tarih gosterisi

© 2008 - uludağ sözlük

sevinc gosterisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevinc gosterisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevinc gosterisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » cehennem dialoglari » moderator bizim siparis nerde kaldi » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » dunyanin en mutevazi adami » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » komando egitimi almis baliklar » hocaya tavir alan ogrenci » ask hukmeder » universitede hocalara verilmis ayarlar » baslik silindigi icin silinen entry » jiriskop » volkan demirel in avrupa macerasi » ib » yaran msn iletileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » thomen stauch » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » 50 cent » kivikocan » enderun sevgiler » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » sabetayist » cocuklarla girilen diyaloglar » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » lulu » ogretmen bakanligi » numaranizi arkadastan aldim » edwin boekamp » shaquille o neal