sevin okyay 

kapat
  1. yazar,çevirmen,sinema eleştirmeni...ve dahası müzik üzerine de bir o kadar bilgili.(özellikle jazz)
    harry potter serisini ve hayali yerler sozlugu'nü yine çevirmen olan oğlu kutlukhan kutlu ile birlikte çevirmiştir.yaşını söylemeyim ama 1942 istanbul doğumludur.
    özellikle sinema üzerine radikal gazetesindeki yazıları güzeldir.
    (nefti filhakika, 18.02.2007 00:23 ~ 21:43)
  2. çoğu zaman topladığı kırlaşmış saçları, makyajsız yüzüyle bir kızılderili kadınını andırır.
    (profesor bonbon, 18.02.2007 00:29)
  3. gol atan kaleye adlı bir futbol kitabı bulunan bayan yazar.
    (kediye kafa atan mucahit fare, 06.07.2007 16:02)
  4. pazar günleri gevrek sesiyle jazz programı sunan saygıdeğer teyze. son bir iki kitapta oğlu çeviriye yardım etmiştir.
    (selfless, 08.08.2007 22:04)
  5. cnbc-e'de yayınlanan filmleri de seçer aynı zamanda.
    (Ghost Whisperer, 08.08.2007 23:11)
  6. ntvspor.net sitesinde besiktas'la ilgili yazan yazar ve çevirmen bayan. ayrıca kendisine harry potter'ın son kitabıyla ilgili soru gönderdiğim e-postaya 3 dakikada cevap yazarak beni mest etmiştir. cici kadın.
    (tonks, 08.08.2007 23:16)
  7. harry potter serisini muhteşem çevirmiştir. ailecek kutluyoruz kendisini.
    (chibiaya, 14.08.2007 16:33)
  8. en gizlenen deneme yazarlarımızdan biridir zira o güzelim denemelerinin çoğunu birçok edebi süreli yayında imzasız yayınlamıştır.
    (darksideofthepink, 27.08.2007 23:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» camin sivi olmasi » eksilenmedik entry birakmayin » minyon tipli sarisin kizlar » 2009 yerel secimleri » bata cika » seri eksi oy veren orospu cocugu » kaan sezyum » acibadem » 2008 » yerli yerinde » kac yasindasin sorusuna alternatif cevaplar » kulfet » he was a quiet man » yaran cd ci diyaloglari » kalahimari » desperate housewives » abas » erotomanyak » yolda yururken sigara sondurtmeye calisan zubukler » seyrantepe projesi » cagdashk » kyla cole » nefaki » birgarip » galatasaray in stat projesi » yarmayan basliklar » yaran ayarlar » benjamin whorf » kapali alanda sigara icenler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa