sevilmeyen yazarlarin birbirini desteklemesi 

kapat
  1. sözlük tarafından pek benimsenemeyen, cins ve sözlüğün çoğunluğuna aykırı entryler girerek tabir-i caiz ise dışlanan yazarların birbirini desteklemesi, kollaması durumudur.

'bunlardan bize hayır yok, bari biz birbirimizi destekleyelim, kollayalım arkadaşlar.' derler bunlar.
    geneli azınlık olan ve bir saplantı şeklinde aynı görüşü paylaşan, kendince yazdıklarından ödün vermeyeceğini iddia eden yazarlardır.

(bkz: kıyamam)
    #3715202 (dunyanin en mutevazi adami, 24.07.2008 21:25)
  2. aynı düşünceye saplanıp kalan koyunlar arasındaki farklı renk olan koyunların beraber gezmesine benzer. sürü psikolojinden kurtulmuş yazarların birbirini desteklemesi de denebilir.
    #3715219 (kaleci sacli adam, 24.07.2008 21:29 ~ 25.07.2008 01:54)
  3. (bkz: grup olalım grup)
    #3715227 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 24.07.2008 21:30)
  4. (bkz: korler sagırlar birbirlerini agırlar)
    #3715280 (Xasimus, 24.07.2008 21:38 ~ 21:39)
  5. (bkz: allah in izniyle voltran i olusturmak)
    #3715296 (folie a deux, 24.07.2008 21:40)

© 2008 - uludağ sözlük

sevilmeyen yazarlarin birbirini desteklemesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevilmeyen yazarlarin birbirini desteklemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevilmeyen yazarlarin birbirini desteklemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» derya sazak » lama » tutamadim kacirdim » bir geyik malzemesi olarak serdar ortac » egitim » bir sigara icin oruc bozmak » yukselen boga » nikolay rimski korsakov » insanliktan cikmis » trakya universitesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games