sevildigini bil yeter 

kapat
  1. şimdi radyoda denk geldiğim ve nekadar güzel bir şarkı olduğunu hatırladığım ege şarkısı.hep yazı çağrıştırıyor bana.
    sözleri;
    gözlerim görmez ellerim tutmaz olmuş
    anılarla yaşamak ayrılıktan da zormuş
    söylenen her şarkı
    bana seni anlatırken
    sen sonsuza dek sevildiğini bil yeter
    sen, sonsuza dek sevildiğini bil yeter

kader böyleymiş meğer
    sonumuz ayrılıkmış
    bunca zamandır yaşanan
    sadece rüyaymış
    işte geldi sevgilim
    uyanma vakti artık

küçük birer kelepçeymiş ellerimizi bağlayan
    belki bir dokunuştu seni vazgeçilmez kılan
    şu garip yüreğimde
    yalnız yalnız sen varsın inan
    sen, sonsuza dek sevildiğini bil yeter
    #90353 (commodore64, 27.02.2006 13:29)
  2. egenin rahatsız eden sesine rağmen insanı alıp götüren güzel ötesi şarkı.
    #457736 (dokuzhanim, 24.07.2006 23:50)
  3. ufak yerlerde ege detone olsa da, insanin icini kmi zaman kipir kipr yapan muzigi, kimi zaman huzun deryasina salan sozleri ile; cok feci derecede her daim dinlenebiliteye sahip, mukemmel ege sarkisi.
    #2631037 (faidelibilgi, 26.11.2007 03:40)
  4. beni hatırla, unutma hiç manasına gelir. ufacık bilgi olarak kalmak dilenmektedir.
    #2631039 (kelmajeste, 26.11.2007 03:42)
  5. Hayattan ve sevgiliden yenilen tekmeden sonra,kuyruğu bacakları arasındaki kedinin ses tonuyla söylenen son cümledir.
    #2631159 (Jonny Turk, 26.11.2007 06:02)
  6. şu anda dinlediğim ve ege'nin tekrar tekrar dinlenebilitesi olan ender şarkılarındandır. Adama zerre sempatim varsa o da bu şarkı yüzündendir efendim...*
    #2796828 (faithful lover, 06.01.2008 02:27)
  7. daha fazlasını, ilerisini bilme, neler düşündüğümü, yüklediğim anlamları, hayal kırıklıklarımı, gidişinin hüznünü, gelmeyecek oluşunun acı verdiğini, parçalarımı gözyaşları içinde nasıl topladığımı, darmadağın halimi, çay bahçesindeki sessizliği bilme... öğrenme de hiç... daha fazlasını bilme... bilme hiç senden sonraki beni, sensiz uykularımı, sen dolu rüyalarımı bilme...

hiçbir şeyin olmadığını, bendeki her şeyi giderken götürdüğünü bilme... senden sonra bende olanları bilme...

hala seviliyorsun ya işte bunu bil, her gece bilinmezliğe yumarken hasret kaldığım gözlerini...

sadece; sevildiğini bil yeter...

yeter mi?
    #3075697 (fatal, 29.02.2008 17:54 ~ 17:55)
  8. itici bir sese sahip olan ege'yi bile sevme nedeniniz olabilecek kadar guzel ve anlamli sarki.
    #3189788 (KoPuSh, 25.03.2008 21:31)
  9. (bkz: sonsuza dek sevildiğini bil yeter)
    #4254759 (bairam hoshtempo, 20.11.2008 05:40)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sevildigini bil yeter başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevildigini bil yeter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevildigini bil yeter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevildigini bil yeter. Copyrights of the articles are belong to their authors.