sevgisiyle rezil olanlar 

kapat
  1. bir umut sarikaya uzun-öykü sü.
    "her gece sen değil de bir adam çıkmıyor aklımdan. adına erkin diyelim..." cümleleriyle başlar öykü. erkin in bomboş hayatını bir iki karede anlatır. ve sonra erkin le karşılaştıkları o talihsiz günü: sevgilisiyle dolaşmakta olan umut otobüs durağında erkin le karşılaşır. erkin, umut un kırmızı montlu sevgilisine laf atar: "şşşşt kırmızılı! alırım aklını diyorum! ahh.. hastasıyım!"
    şimdi umut ne yapacaktır?
    dönüp kaplan tekniğiyle erkin e girişse, modern sevgilisi tarafından kınanacaktır. olayı espriye verse, "o zaman da kadınsın, korunmadığını, aylardır bir buggs bunny le birlikte olduğunu düşüneceksin." olayı görmezden gelip bambaşka şeylerden bahsetse...
    hayır! böyle bir durumda, "bu ilişkide sıçan taraf hep ben oluyorum."
    ve artık tek yapılacak şey, "ellerini açıp yaradana dua etmek ve celalettin cerrah tan yeni bir huzur operasyonu dilemektir."

(bkz: umut sarıkaya)
    (bkz: penguen)
    (suzergecer, 06.11.2006 12:53 ~ 13:09)
  2. trt2 gibi kadin karikaturunun ana temasi

ben artık cumhuriyet gazetesi alıp bir hafta okumak değil
    fanatik'i bir solukta okumak istiyorum.
    imza gününe gitmek değil,
    inzagi'nin gollerini izlemek istiyorum
    çık hayatımdan trt2 gibi kadın...

http://www.facebook.com/p...aid=-1&oid=5093383506
    (cull, 07.12.2007 02:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fotospor » sanirim osurdum » konusunca error veren kadinlar » bana soz ver » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » ask » kanalturk » mimesis » turk filmlerindeki yanasmanin oglu » 502 » donme » hayat dolu olmak » starship » anti emperyalizm populistligi » turbanli plaj voleybolcusu » ayaklarin baslari yonettigi yerde kiyamet kopar » redacted » tolga yildiz » citlembik » polat kafa kes » igde kokulum » utulemek » 2008 » turk standartlari enstitusu » alkonost » 1954 » sozluge zaman harcayan yazar kisisi » uyan » ver a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa