sevgiliyle opusurken osurmak 

kapat
  1. son derece pis bir durumdur. şayet elde olmadan yapıldıysa sevgiliyi de bırakıp o ortamdan koşarak uzaklaşmanız yapılabilecek en mantıklı harekettir.
    #1314506 (cerezci, 17.02.2007 02:45)
  2. konuyla alakadar bir diyalog:

+ kanki bak sözlüğe ne yazıcam
    - ne o lan? hmm seeevgiliyle ööpüüüşürken osurmak...
    + ehe ehe
    - ee?
    + abi osurmak geçiyo içinde komik değil mi? ehe ehe! artıları kapıcam popüleritenin dibine vurucam.
    - dur bi bakınız verim ben sana
    + ...
    - al: (bkz: başlık sıçmak)
    #1314513 (martin edilen, 17.02.2007 02:48)
  3. sevgiliyle opusurken gegirmek kadar kötü bir durumdur.
    #1314522 (free zone, 17.02.2007 02:52)
  4. (bkz: şimdi sıç da farkını verelim)
    #1314538 (lionheart, 17.02.2007 02:57)
  5. sessiz ise problem yok. ama olayın en şevhetli anında "zartttt" diye bir ses çıkarsa aha o saatten sonra o kızı unutun o da sizi unutsun hatta şehirlerinizi değiştirin o afrika'ya sen amerika'ya git. s.ktirolup bi yerlere git işte yeter ki bir daha görüşmeyin ya valla görüşmeyin.

(bkz: abouvvvv)
    (bkz: eyvah diyim)
    #1314546 (insatiable love, 17.02.2007 03:01)
  6. üstten alınan sıvıların alttan gaz halinde verilmesidir.**
    #1314551 (ayyash88, 17.02.2007 03:04 ~ 03:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sevgiliyle opusurken osurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgiliyle opusurken osurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgiliyle opusurken osurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgiliyle opusurken osurmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.