sevgiliyle komsu olmak 

1. yanyana evlerde, iki ayrı yatakta, iki aynı düşü birbirine değdirebilmektir.

yatağınızın yanındaki duvarın öte tarafında onun yatağı vardır. sabaha karşı onun melek gibi uyuduğunu bilirsiniz. aranızda sadece santimetreler vardır, ama bırakın aynı yatağı, başka odalarda, başka evlerdesinizdir.

fonda gozyaslarimizi bitti mi sandin başlar sizin bulunduğunuz odada, onun odasında ise sessizlik hakimdir, şarkıyı onunla paylaşırsınız. elinizi soğuk duvara koyarsınız, dudaklarınızdan istemsiz bir kaç kelime çıkar.

o kadar yakın ve o kadar uzaksınızdır ki, aklınıza başka fikirler gelir, bir an hüzne kapılırsınız.

sonra.. hemen biraz sonra, bir gülümseme kaplar suratınızı, "gözyaşlarımızı bitti mi sandın" da bahsedilen, birinci çoğul şahıs, siz ikinizsinizdir işte, bitmemiştir evet, ama eller birbiriyledir. emin olursunuz beraber uyuyorsunuzdur artık. az önce küfürler ettiğiniz o lanet duvar kalkıp gitmiştir aranızdan.

huzurla uykuya dalarken aklınıza satırlar gelir;

"kilometreler ayıramaz insanı inan,
    birleştirir telefon telleri gibi
    ama milimetrelerse ayıran
    bağışlanmaz bir yazgıdır bu
    beterin beteri"

bir daha gülümsersiniz ve sevgilinize sarılırsınız.
    * * *
    (chaotic good, 07.05.2008 05:36)
  2. (bkz: eski sevgiliyle komşu olmak)
    (cakaf, 07.05.2008 09:40)
  3. (bkz: komşuyla sevgili olmak)
    (children of condom, 07.05.2008 09:53)
  4. aralarinda okyanus bulunan sevgililer goz onune alindiginda, sansli insanlarin sahip oldugu bir ayricaliktir. lakin kisi hislenecek yer aradiktan sonra, aradaki 3-5 cm. ye'de hislenebilir tabi mumkundur. e bir yerde aralarinda kilometreler var demektir, ne de olsa ; 5 cm = 0.00005 km. dir. harbi zordur bunlarin da isi, allah sabir versindir.

(bkz: yollar gide gide biter)
    (bkz: aldirma gonul aldirma)
    (oneydilan, 07.05.2008 10:03 ~ 10:04)
  5. (bkz: duvarı delip hamile bırakan mahkum).*
    (no tengo lugar, 07.05.2008 14:36)
  6. başa gelebilecek feci durumlardan biridir.

sebebi ise şu şekilde açıklanabilir; her dakika bir insanı görmek, sürekli kıç kıça bulunmak, bugün eve 5 dakika geç geldin muhabbetlerini yaşamaya maruz kalma v.b. durumlar.
    (gLazada, 07.05.2008 15:01)
  7. (bkz: camdan cama)
    (nada, 08.05.2008 15:52)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ben hic sevemem » maclarda tezahurat etmeyi bilmeyen insan » oss sonuc belgesinde nah isareti olmasi » dugunde silah atan kazmalar » var misin yok musun da kutudan nah isareti cikmasi » texas hold em poker » kararname i bi hukmi l kanun » sozluk ben bugun gazete okudum » youtube yasakliyken link vermek » kalici makyaj » eva longoria » pembe boklu kizlardan beklenmeyen hareket gelmesi » sevisirken iki eli birakmak » gonna fly now » cacaron » savsat » heat » celine dion » mango » josef k » opera » youtube un kapatilmasi olgusu » aninda goruntu show » avokado » arka siradakiler » en begenilen yazar nickleri » pinar » ogzi » kocaeli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa