sevgiliyi tugla ile dovup sonra ozur dilemek 

kapat
  1. ask, sevgi, cinsel munasebet konularında kafası karışık insan davranışıdır. bu tip insanlar hobi olarak sevgilisini tuğlayla döver, sonra pişman olup özür dilerler. kafa karışıklığının seviyesi arttıkça semptomlar da çeşitlenir. rahatsızlığın ilerleyen aşamalarında; sevgilisinin beynini çıkarıp sonra ağlamak, sevgilisinin karnını deşip sonra işkembeciye götürmek, sevgilisini satırla doğrayıp japon yapıştırıcıyla yapıştırmak gibi davranışlar ortaya çıkar. bu rahatsızlığı yaşayan insanlar hasta kabul edilebilir mi? tıbben tartışmalıdır. ama bu tip insanların sevgilisi olarak kalanlar da ciddi duygu durum bozuklugu aranabilir.
    #3050416 (kekeme, 24.02.2008 01:18)
  2. yüzsüzlüğün tavan yaptığı vaka.
    (bkz: akli dengesi bozuk)
    #3050582 (aribadoribore, 24.02.2008 02:08)
  3. yetişmeselerdi kadının kafasını tombi gibi ezebilirdi de. ucuz kurtulmuş kadıncağız.

(bkz: uğur gürsoy)
    #3051140 (powerpuffgirl, 24.02.2008 10:47)
  4. sevgiyi kendine has yöntemlerle göstermek(!).
    #3051149 (omeryus, 24.02.2008 10:55)
  5. tuğla ile dövüldüğünün belirtilmemesi gerekir sonuçta ortada bir dayak ve özür sözkonusudur. her türlü dayak ayıptır ama nedense hiç erkekler dinlenmez bu dayak konusunda, tamam dayak ayıp birşeytir kesinlikle tasvip etmiyorum, yapmam,yapmadım,yapmayacam da. yine de bir erkek kolay kolay bunu yapmaz. altında başka nedenler vardır. bu nedenlerle olayı tartışmak gerekir.
    #3051168 (Nexagon, 24.02.2008 11:08)
  6. döverken kullanılan tuğlanın, şömine vs. yapımında kullanılan ateş tuğlası olması durumunda, ateşli bir aşk yaşandığı izlenimi veren hede.
    #3051221 (hombre, 24.02.2008 11:30)
  7. büyüklük yapmaktır.
    #3283015 (bi biskreme verdim, 17.04.2008 18:53)

© 2008 - uludağ sözlük

sevgiliyi tugla ile dovup sonra ozur dilemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevgiliyi tugla ile dovup sonra ozur dilemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgiliyi tugla ile dovup sonra ozur dilemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amd opteron 8222 se » itu makina fakultesi » gammaze » lale sivgin » sopar star » felipe » yuksek askeri sura » vasoline » seni sevmiyorum askim » mount and blade a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci