sevgiliyi sozluge yazar yapmak 

kapat
  1. sevgiliniz sözlükte yazar olunca çok mutlu olacağınız çok eğleneceğiniz düşüncesiyle olaya girip çokça pişman olacağınız durumdur hemide çok vahim bir durumdur.

şahsım bu konuda çok kötü günler yaşamıştır...

sözlük sizin en yakın arkadaşınızdır onunla herşeyi gönül rahatlığı ile paylaşmaktasınızdır... itiraflarda bulunursunuz aldattıklarınızı anlatırsınız... bastırılmış ne kadar duygunuz varsa açığa vurursunuz...

ve sevgiliniz bunları okuduktan sonra bunları hep size karşı koz olarak kullanabilir. size karşı seovi bile olduğu anlar olur valla...

nick değiştirmeniz kaçınılmazdır...
    #4260326 (60 yasindaki kelebek, 21.11.2008 15:10)
  2. yazma şevkini, yaratıcılığı engellemektir.
    yalarım demek istersin rus hatunların alayına, "beni ruslarla mı aldatıyorsun" tribine girer hatun kişi.
    dünya yakışıklısı bir adama laf atasın gelir, sezen aksuvari bir hal alır, içlenirsin, elin heriflerine mi iç çekiyorsun der er kişi.
    küfredersin, etme küfür neden ediyorsun? olur. hayır ben normalde zaten ediyorum,sana mı kaldı dingil? demek istersin, sevgili bir yerde, ayıp olur.
    sözlükte sevgili olmak yasak olsun, sevgililik sözlükte unutulsun ya da nick falan verilmesin, daha iyi.
    #4260373 (dibuk, 21.11.2008 15:19)
  3. egoist bünyelerin yazapcağı iştir. maksat; "sevgilim de sözlüğe gelsin, nick altlarımızı coşturalım, artı oylarla karmamızı şahlandıralım"dır. bu zihniyettekiler yüzünden sözlük, daha sözlük formatını bilmeyen zirzopların saçma salak entryleriyle dolar. sevgilisini sözlüğe yazar yapan insan ise bunun farkında değildir, "ne de güzel yazmış, hadi benim aşkitoma" diye düşünür. muhtemelen aralarında şöyle bir konuşma geçmiştir:
    - salak aşık: aşkkııım, sen de uludağ sözlüğe yazar olsana..
    - sevgilisi: sözlük ne bebişim?
    - s.a.: ya böyle forum gibi, ama değil. her konu hakkında bilgi var, sen de yazıyosun böyle. kendi başlığın da oluyor felan..
    -s: peki, olayım bari.

(bkz: bsg)
    #4610891 (icimdeki deniz, 30.01.2009 14:45 ~ 31.01.2009 11:03)
  4. hazır sözlük yazarlarından birini sevgili yapmak daha iyidir.
    #4610903 (t bag, 30.01.2009 14:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sevgiliyi sozluge yazar yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgiliyi sozluge yazar yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgiliyi sozluge yazar yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgiliyi sozluge yazar yapmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.