sevgiliyi simge durumuna kucultmek 

kapat
  1. gevezelik yaptiginda, istenmeyen seyler soylediginde ya da konusmak istenmediginde sevgilinin ustune tiklamak suretiyle yerle bir etmektir. lazim oldugunda yine onceki boyuta getirilebilir. cok kullanisli bir aparattir. arada indir kaldir oynarsiniz oyle.

eger hicbir sekilde kurtulamiyorsaniz ve "ee sikerim ama artik" diyorsaniz sevgilinizi kaldirip yeniden kurabilirsiniz. ya da "repair" fasilitesi varsa onu kullanip butun bug larini fix edebilirsiniz.*
    durumundan sikayetci olan sevgili icinse iki cozum var lakin biri riskli olabilir;

1. sevgili icin "seni seviyorum" isimli bir klasor acilir, kapris kapasitesine gore klasorun adi isimlerin bas harfleri de eklenmek suretiyle degistirilebilir. klasorun icine once cicek bocek resimleri, sonra sizin resimleriniz ve birkac guzel siir koyup, sevgili de icine atildiktan sonra klasor kilitlenebilir, ya da caktirmadan geri donusum kutusuna atilabilir.

2. riskli olan cozum. sevgilinizin anlayis kapasitesine bagli bir cozum bu. masaustune virtual girl denilen, arada cikip dans eden falan kizlardan atip sevgilinizin caninin sikilmamasini saglayabilirsiniz. tabi sonra gelebilecek "kim bunlar, beni bunlarla mi aldatiyosun, vidividi bikbik..." gibi serzenislere maruz kalmayi goze aliyorsaniz.

ucuncu ve kinder surpriz yumurtadan cikan bir cozum daha var: hard disk iki surucuye ayrilip, birinde bir hatunu digerinde obur hatunu idare edip, biri kafa siktiginde otekiyle vakit gecirebilirsiniz.

ama soyle bir sey de var ki, onemli olan sevgiliyi virusleriyle sevebilmektir. sevemiyorsaniz yapin bunlari. sonra gelip de yok ben uludag sozluk'te boyle okudum, bunlari bunlari yaptim, hem pisman oldum hem basima bela aldim falan demeyin, yersiniz formati suratinizin ortasina sonra. ona gore.

(bkz: faideli bilgiler)
    #3721320 (anch, 25.07.2008 23:31 ~ 26.07.2008 13:24)
  2. tam ekran halinden sıkılınıldığı anda yapılacak en iyi yöntemdir.
    #3721343 (bumeranq, 25.07.2008 23:39)
  3. baktınız simge durumunu küçültünce turuncu olarak yanıp sönüyor, en iyisi ''X'' e basmaktır. hala rahatsızlık veriyorsa:
    (bkz: ctrl + alt + delete)
    #3721351 (nefaki, 25.07.2008 23:41)
  4. (bkz: yaran başlıklar)
    #3721361 (kugu golu canavari, 25.07.2008 23:43)
  5. (bkz: sevgilide power tuşunu aramak)
    #3721370 (tepsi mudafaa, 25.07.2008 23:44)
  6. eger tamamen bitirmek istiyorsaniz win kullanicilari shift+del kombinasyonunu kullanabilir, *nix kullanicilari ucbirim uzerinden "rm -rf sevdicegin-ismi" komutuyla sorunu halledebilir..
    #3721371 (hitman, 25.07.2008 23:44)
  7. sevgilileri yerleştir:
    -ada göre
    -kiloya göre
    -tarihe göre
    -yaşa göre
    -boya göre
    .
    .
    .
    #3721376 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 25.07.2008 23:45)
  8. (bkz: sevgiliyi copy paste yapmak)
    (bkz: sevgilinin çıktısını almak)
    #3721406 (glylay, 25.07.2008 23:53)

© 2008 - uludağ sözlük

sevgiliyi simge durumuna kucultmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevgiliyi simge durumuna kucultmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgiliyi simge durumuna kucultmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yapilmis en aptalca dalginlik » dominic santiago » abluka alarm » kendisinden hoslanan kizla konusamayan erkek » babanin apartman yoneticisi olmasi » nada » 6 aralik 2008 amon amarth istanbul konseri » mahmud dervis » gozlerin » sounds like a melody a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games