sevgiliyi optukten sonra abisi ile goz goze gelmek 

kapat
  1. açık bir şekilde ski tuttuğunuzun resmidir. o adam ne kadar naif, ne kadar duygulu ve dahi sezen cumhur önal tadında biri olsa bile sizi skeceği aşikardır. kaçış yok bundan, çabalamayın boşuna.

analtikik düşünebilme yeteneğiniz varsa, en çok ihtiyacınız olabilecek anlardan birini yaşıyorsunuzdur. çekinmeden kullanın. ama gözünü seveyim dikkat edin. durumu temize çıkarayım derken iyice saçmalayıp, affedeceği bile varsa adamı delirtmeyin iyiden iyiye. yani sıçtınız bari sıvamayın a.q!

- eee şee, şee abi. dudağının kenarında sivilce çıkmış hanifenin onu patladıodum valla! (bak bak ibneye bak. dudağınla mı patlatıyodun lan. reklam mı çekiyosunuz a.q)

- ben görüyorum zaten nasıl patlattığını. sen gel bi söle bakiim!

ya da

- abi öpmedim valla! tam öpücektim seni gördüm ama dokunmadım şerefsizim! (yok olmadı bu. aleni skicektim de daha iyi)

- ne diyon la sen anuna goduuum. bi gel söle lan sen!

veya

- abi ben diş hekimliği okuyorum, dişlerinin durumunu kontrol ediyodum hanifenin. düşündüğün gibi diil şerefsizin ya! (vay a.q yaratıcılığa bak. anti tartar testi yaptığını iddia edicek utanmasa)

- ne tavsiye ediyosun peki? colgate, ipana?

- ipana abi. tavsiye ederim ben onu.

- senin ben amınakoyyim ibne. dalga mı geçiyon lan sen benle! gel buraya lan!

türü diyaloglar yaşamak ister misiniz? ya yaa istemezsiniz tabii. o yüzden o an saçmalamak yerine sağlam bahaneler sunun ya da direkt gerçeği söyleyin. tabii yerse!
    #2841944 (jadeh, 15.01.2008 17:19 ~ 17:46)
  2. babasıyla göz göze gelmek kadar zor olan durum.
    #2842006 (kpax, 15.01.2008 17:31)
  3. abininde öpücüğünü tatmanıza neden olabilecek göz göze geliş.**
    #2842083 (bush un metresi olan ayi, 15.01.2008 17:44)
  4. sevdicek öpüldükten sonra bir de abi öpülmelidir ki kıskanmasın malum.
    #2842101 (caliban, 15.01.2008 17:48)
  5. öpüş şeklinize değişiklik gösteren tepkilerle karşılaşabileceğiniz durumdur.
    #2842112 (eksik bir sey, 15.01.2008 17:50 ~ 17:51)
  6. ardından yumruk göze gelmekle devam eden geliş gidişler silsilesi.
    * *
    #2842134 (alaaddininfloresani, 15.01.2008 17:55 ~ 19:35)
  7. namus iki dudak arasında değildir diye geyik çevirip kurtulunma ihtimali olan durum.
    karşınızda ki braun silk epil reklamindaki gavat bey tarzı bi abiyse işe yarayabilir bu taktik.
    (bkz: yerse)
    olmazsa tek çare var, abinin önünde saygıyla eğilmek, bırakın adam işini görüp gitsin. *
    #2842151 (terbiyesiz, 15.01.2008 17:59)
  8. (bkz: eşhedü enla....)
    (bkz: hayatından kredi çekmek)
    #2842230 (aksam vakti bir kadeh sarap, 15.01.2008 18:17)

© 2008 - uludağ sözlük

sevgiliyi optukten sonra abisi ile goz goze gelmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevgiliyi optukten sonra abisi ile goz goze gelmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgiliyi optukten sonra abisi ile goz goze gelmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ne diyon lan sen » girisimci genclik » zeitnot » sozluk yazarlarinin otobiyografileri » madem gitti artik bok atabiliriz ekolu » 25 temmuz » www sex com » klasik muzik varken metal dinlemek » mete cakir » the godfather part 3 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci