sevgiliye ucan tekme atmak 

kapat
  1. sevgiliye yapılabilecek en hayvani eylemlerden biridir efenim. düşünün ki taksim meydan da buluşacaksınız. siz buluşma yerine geldiniz, ancak hatun piyasada yok. istanbul trafiği dediniz; bekle allah bekle hatun hala yok. sağa sola bakıp insanları incelerken bir bakmışsınız uzaklardan biri el sallayarak geliyor. şöyyyle çaktırmadan saate bakıyorsunuz: 1 saat 23 dakika geçmiş. sevgili koşar adım size geliyor, siz de ona doğru koşar adım gelmeye başlıyorsunuz. akabinde gaza gelip koşmaya başlıyor; o gazın yarattığı zincirleme reaksiyonla sevgilinin böğrüne uçan tekmeyi yapıştırıyorsunuz. afiyet olsun.
    #4005022 (rakimalboga, 24.09.2008 22:48)
  2. sevgi gösterme yöntemlerinin en güzellerinden. geniş düşünün, uçan tekme atma hadisesi bitti ve sevgili ağzı burnu dağılmış bi vaziyette. siz de tabii ki ağzı burnu dağılan sevgiliye ilk yardım uyguluyorsunuz. size karşı sevgisi anında güçlenecektir. du ben bi deneyeyim aslında.
    #4257539 (kotu kalpli ceyar, 20.11.2008 21:37)
  3. zor bir iş olan ''uçarak tekme'' atmayı öğrenmiş sevgili eylemi.

(bkz: uçan tekme kursuna katıl mağdur olma)
    #4257554 (kenderuntanbul, 20.11.2008 21:40)
  4. sizi aldattığını öğrenince, yapacağınız ilk hareket.
    #4257596 (mondstern, 20.11.2008 21:47)
  5. tam anlamıyla budur;
    http://www.youtube.com/watch?eurl=&v=JRcyd4oB9gU
    #4257601 (uye lol, 20.11.2008 21:48)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sevgiliye ucan tekme atmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgiliye ucan tekme atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgiliye ucan tekme atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgiliye ucan tekme atmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.