sevgilisini unutan adam 

kapat
  1. Bayagi bir gelisme kaydetmis adamdir , zira unuttum demek aslinda hatirlamaktir...
    #1431326 (CitLemBiK, 19.03.2007 23:34)
  2. "...artık o ilişkinin içinde yalnızdım. arkadaşlarımla otururken yan sandalyeye montumu, gözlüğümü, ve onu koyuyordum. sonra kalkıyordum ve ben bazen onu ve gözlüğümü unutuyordum. ki müessese bile unutulan eşyalardan sorumlu değildi..." hiç beklenmez ama meğer yılmaz erdoğan'da sevgilisini unutan adamlardanmış "hijyenik aşklar"da anlattığına göre.
    #1431532 (herpes, 20.03.2007 00:29)
  3. yeni sevgili bulma arayışlarına tez zamanda girecek olan adamdır.
    #1431559 (leyla, 20.03.2007 00:41)
  4. -hadi olum çabuk giy eşofmanlarını, maç başlamak üzere!
    +hassiktir yaa, kramponları unuttum olum..
    -nerede?
    +okşan'la buluşmuştum, cafede bıraktım sanırım.
    -sen yakında kendini de unutursun .mına koyim.
    +olum hassiktir yaa ben bittim..
    -ne oldu lan yine?
    +okşanı da unuttum lan orada...
    -umarım unutulan eşyaları depoya atmıyorlardır.
    +niye ki?
    -depo karanlık olur o açıdan yani..ekiekieki..
    +siktir lan ibne...
    #1431566 (episantr, 20.03.2007 00:44)
  5. muhtemelen kariyer telaşındadır. her şey bizim için der,her şey bizim için. zaman hızla ilerler,her şey evrim geçirir hiçbir şey olur ve size tek bir şey söylemek düşer;

(bkz: ananı da al git)
    #1431579 (butlan, 20.03.2007 00:50)
  6. unuttuğu sevgilisinden farklı bir karakterde fakat en az unuttuğu sevgilisi kadar sevdiği bir kadını bulmuş adamdır.
    #1431591 (faithful lover, 20.03.2007 00:58 ~ 00:59)
  7. -Naber abi napıyorsun?
    +iyilik ya çok şükür , ya sen?
    -bende aynı valla abi ya ne olsun bu arada yenge napıyor?
    +aaa onu da hatırlattığın iyi oldu bak 3 gündür aramıyorum.
    -?!?!?!
    #1431733 (Jnwr, 20.03.2007 02:28)
  8. kişinin nerede unuttuğuna bağlı olarak yorum yapılabilecek durumdur. dolmuşta ya da parkta unutmuşsa öküzdür. ayrılmak ya da anıları hatırlamak istememek gibi bir durum söz konusu ise olabilecek hatta alkışlanabilecek bir durumdur.
    (bkz: hatırlamaya gerek olmayan sevgili)
    #1431743 (simetri, 20.03.2007 02:39)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sevgilisini unutan adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgilisini unutan adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgilisini unutan adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgilisini unutan adam. Copyrights of the articles are belong to their authors.