sevgilisini dusundukce atlara su veren insan 

kapat
  1. onur akin'in ta kendisidir. sozleri oldukca anlamli olan "seviyorum seni" isimli sarkisinin bir bolumudur. bu sozun felsefesini anlamak mumkun degildir.

sahsen benim hic kendisini dusundukce atlara su verdigim bi sevgilim olmadi. olmasini ister miydim peki? di mi, di mi...

http://www.mldb.org/song-184335-seviyorum-seni.html
    (soyle-boyle, 29.10.2006 20:17 ~ 20:29)
  2. (bkz: at gibi karı)
    (pilotmont, 29.10.2006 20:21)
  3. bir nazım hikmet şiirinden bir dizedir. felfeyi anlayabilmek için şiirin bütünü ve nazımın kendisi dikkatle incelenip birşeyler öğrenilmeye çalışılmalıdır.
    (hesmeralda, 29.10.2006 20:21)
  4. sevgilisini düşünüp mastürbasyon yapan insandan daha iyi insandır.
    (istanbul icin efkar vakti, 29.10.2006 20:27 ~ 20:28)
  5. sevgilisi mühendis olan, hayvansever insandır.
    (arabaciarabayatasget, 08.05.2007 21:50)
  6. sevgilisi bir zamanlar jokeylik yapmış olan insandır.
    (arabaciarabayatasget, 08.05.2008 21:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ask kanseri » tower blaster » gelin mi kaynana mi » akp yi kapatmayalim yabancilara satalim » hami mandirali » sevgilinin goguslerine kitlenmek » deniz gezmis » skellig » felegin cemberini belinde ceviren insan » tayyip erdogan in lost izlemesi » sen tek biz hepimiz » vladimir vladimirovic mayakovski » fethullah gulen » kursun gecirmez sapka » uludag sozluk havayollari » osurana cok yasa demek » ataturk un son sozu » yaran msn iletileri » karin » captain jack sparrow » gotu zor kurtarip tarih yazdik demek » yaran olaylar » west bromwich albion » lider » ani harabeleri » yosemite sam » futbol maclari iki topla oynansin » turk dizilerindeki flashbackler » tantal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa