sevgilisine sarilip uyuyanlara normal gozle bakmak 

/ 2
kapat
  1. (bkz: hanım koş sözlüğe bekaret konusu geri geldi)
    (bkz: hanım koş gene hanım koş edebiyatı geri geldi)
    #3375735 (rockandroll, 09.05.2008 15:57)
  2. baya zor bir eylemdir. zira yurdumuz insanları çok fazla televizyon izledikleri için gözleri miyop vs hipermetroptur. ***
    #3375761 (uretim cini, 09.05.2008 16:04)
  3. (bkz: baba norm ne?)
    (bkz: norm belirleme kurulu) * *
    #3375830 (aksam vakti bir kadeh sarap, 09.05.2008 16:23)
  4. normal olduğunu düşünenlere anormal gözle bakacağım olay.

ben öğrenciyim ve buna mukabil tek kişilik yatağım var.
    hatun kişisi benim sevgilim olsun ve gelsin evime tek kişilik yatağımda sarılarak uyuyalım.
    ben ateşim o barut ama etkileşim olmaz diye bir düşünceye kapılacak kadar aptal olduğumu varsayıyorum.
    o tek kişilik yatakta cinsel organlarımızın birgirine değip etkilenmeyeceğimizi ve sevgimizin herhangi bir +18 lik durum içermeyeceğini de düşünecek kadar saf olayım diyerek konuya devam edeyim.

etmiyorum lan mesaj alındı galiba.*
    #3375846 (hayirli kismet, 09.05.2008 16:26)
  5. (bkz: sevgilisine sarilip uyuyanlara yan gozle bakmak)
    #3375936 (nedir yani, 09.05.2008 16:49)
  6. sarılır uyursun. hayvanlık etmezsen dünyanın en iyi işidir sevgiliye sarılıp uyumak. bunu bireysel değer yargıları çerçevesinde yadırgayanlar da imrenenler de olacaktır. ben imreniyrum sevgilisiyle yatan insana.

önemli olan bireyin yaşam standardına, yaşadığı topluma ve kültürüne bağlı olarak değişen değer yargılarını başkalarına dayatıp, "sevgiliyle uyumak şefersizliktir orospu çocukluğudur. vurun kellelerini!" dememektir.

"ateştir, baruttur; aynı yatakta olmazdır" durumlarına girmeyeceğim. o bomba patlayacaksa şehrin göbeğinde çocuk parklarında bile patlıyor zira.

tabi, başka bir bakış açısına göre gizli eşcinsellik olarak adlandırılıabilir.

- sen gibi tecavüz mü etseydik abazan!*
    #3376017 (onurude, 09.05.2008 17:06)
  7. yaşanmış bir hikaye:
    bir keresinde ibne kuzenim ve ben, sevgililerimiz tarafından evlerine davet edilmiştik. tabii bize teklif ettiklerinde önce dalga geçiyorlar sandık. lakin kızlar ' saat 12' de durağa gelin.' demesinler mi. neyse biz pür neşe eve gittik,giyindik, hazırlandık. gittik durağa, bir de baktık kızlar gelmiş, bizi bekliyor. neyse eşe coşa evlerine gittik ama bu arada sorgulamaktayız: 'evde birisi var mı kızlar? sonra ayıp olmasın?' 'yok beaa!' diyerek attılar bizi eve. hayatımda asla unutamam o geceyi. kuzenle manitası içerdeki odada, benim hatun ve ben de salonda... sabaha kadar konuştuk, biraz yaramazlık ta yaptık yani doğal olarak... sonra sabah kalktığımda kız koynumdaydı lakin ileri gitmedik, masum masum yattık. ama benim suçum yok ki, hatun kendisi istedi!
    #3376058 (hypnogaja, 09.05.2008 17:15 ~ 17:16)
  8. ki zaten normal gözle bakılması gereken durumdur. burdada türkiye'min insanlarının ne gözle baktığını öğrenmiş oluyoruz.
    #3376114 (crzytarantla, 09.05.2008 17:27)
  9. hiç normal olmayan durumdur. sarılıp uyuyacağına seviş sabaha kadar diyesiniz gelir.
    #3376222 (blathrua, 09.05.2008 17:54 ~ 16.05.2008 14:04)
  10. (bkz: normal olanı garipser olduk)
    (bkz: hay allahım)
    #3376235 (brunglace, 09.05.2008 18:01)
  11. beyin yerine çimlenmemiş fasülye tohumu taşıyanların yapmayı beceremediği.

ulan bin dört yüz sene oldu yahu, çimlenin, filiz verin, bir aksiyon yapın anasını satayım.

daha hala senin bacına yapılsa diyorsun ya, hiç utanmıyorsun değil mi? sanki cinsel ilişkiye girmek bir kadının gururunu incitecek, onu alçaltacak bir şey. benim kardeşim olsa sanki cinsel hayatını ben denetleyeceğim. hasta mıyım ulan ben?
    #3376419 (dolunayisi, 09.05.2008 19:11)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

sevgilisine sarilip uyuyanlara normal gozle bakmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevgilisine sarilip uyuyanlara normal gozle bakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgilisine sarilip uyuyanlara normal gozle bakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kodak » payton » baslikta sark kurnazligi yapmak » katya » katrani kaynatsan olur mu seker » sozlukteki varoslar » beat it » ceren isimli kizlarin esmer olmasi » levine » kackar daglari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games