sevgilisin subay kendisinin er olmasi 

kapat
  1. konuşmak için bile komutanından emir alması gereken durum. işte olduğu gibi eve geldiğinde emirler alarak yemek bulaşık tuvalet temizliği vs. gibi işleri askerde yaptığı gibi evde de yapması.
    #2865873 (thellandros, 20.01.2008 01:19)
  2. işte çekilmesede yatakta güzel fantezi malzemesi olarak sizi çok mutlu edebilecek durum.
    #2869097 (amiga1200, 20.01.2008 19:19)
  3. sevgilisi doktor olup da kendi hemşire olan er kişinin durumundan iyidir. *
    #2869482 (pinaa, 20.01.2008 20:47)
  4. birde subay olan sevgili bir bayan ve er olan sevgilinin erkek olması vadır ki, gün içinde sürekli sevgiliye emret komutanım diyen er sevgili gece neler yapacak acaba sorusunu sordurtur.
    #2870251 (kpax, 20.01.2008 22:37)

© 2008 - uludağ sözlük

sevgilisin subay kendisinin er olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevgilisin subay kendisinin er olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgilisin subay kendisinin er olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» calgon reklamlarinda oynayan kadinlar » voyage au centre de la terre » bamya cicegi » benim annem dans edemez » aksam ezani » kirim kongo kanamali atesi » bello » patara » felsefe yapmak olmeyi ogrenmektir » out of mana a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci