sevgilisi sigarayi birakacak olan kiz smile i 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sevgilisi olan erkekle beraber olan kadin
  2. sevgilisi kiz olan kizlar
  3. sevgilisi olan yazarlar
  4. 1 esi 40 sevgilisi olan yavsaklar
  5. uc sevgilisi olan kadin
  6. sevgilisi olan kiza yazmak
  7. yakisikli ve sevgilisi olan erkekler
  8. tipsiz ama sevgilisi olan erkek
  9. uzatmali sevgilisi olan yazar
  10. yakisikli ama sevgilisi olan erkek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» little green bag » eksimtrak sozluk » ahi emir ahmed turbesi » yaman gezgin kayboldu » engelli cocugu olan anne » this world is watching me » shell » linux » purification » esra sencebe » kibariye » 301 kalkarsa 300 le 302 nin arasi bos kalir » teknoloji ve tasarim dersi » onemli bir konusma sirasinda elektrigin gitmesi » tezkereci » woo hoo » izeltas » cargill » senin boyun birden atacak » turk polisi tarafindan soyularak dovulen doktor » 17 aylik bebege tecavuz » killik » uzayli zombi robot istilacilar » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir diyen aptaldir » ahirette gote girecek entryler » ingilizler » sukela daki entryleri eksilemek » facebook ta sadece elit yazarlar eklesin beni » muro a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa