sevgilisi futbol sevmeyen futbol duskunu kiz 

kapat
  1. çoğu kız futbol sevmeyen erkeğe ideal derken kendisi futbol düşkünü olan, maçları takip eden, takımına fanatiklik derecesinde aşık olan kızın sevgilisinin futboldan hoşlanmama hatta nefret etme durumudur. çok zordur. allah kimsenin başına vermesindir. *

e-canım yarın akşam sinemaya gitsek diyorum. yeni filmler geliyo malum
    k-yarın cuma değil mi?
    e-evet. ne dersin gidelim mi?
    k-olur mu canım ya, maç var.
    e-yine mi aşkım ya.
    k-biliyosun canım. bu hafta cuma günü lig maçı. birlikte izleyelim istersen
    e-yok hayatım ben almıyım biliyosun pek hoşlanmıyorum
    k-şaka yaptım zaten,anlamıyosun canım sıkılıyo
    e-ee sen kimlerle izliyceksin?
    k-bizim çocuklarla takılırız artık.öyle yalnız olunca çekilmiyo
    e-hmm. ya gelsem mi ki bende?
    k-yok ya boşver.şimdi ofsayt neydi,kim kime faul yaptı falan.uğraşamam
    e-peki hayatım.
    k-bi de haftaiçi de şampiyonlar ligi başlıyo malum
    e-yani?
    k-telefon ederken falan saatlere dikkat et diye diyorum.hatta sen arama.devre aralarında ararım ben seni.
    e-öyle olsun canım

*
    #626780 (komplikasyon, 11.09.2006 23:38)
  2. "armutun da sapı var ama koparıp yiyoruz" felsefesiyle anında yazılıp,alemlerde 3-5-2 tandeminden jose mourinho'nun paltosuna kadar futbolla ilgili herşeyi birlikte çözüme kavuşturacağım kız.
    #626807 (Elendil, 11.09.2006 23:51)
  3. gerizekalı kız modelidir. ellerinde 33 lük tesbih de vardır bu salakların... nefret edilesidirler. futbol da zaten gerizekalı bir uğraştır. futbol düşkünleri hasta insanlardır. acilen tedavi edilmeleri gerekir. hele kızların futbola düşkün olması katmerli bir patolojik durumdur. uzak durulması gerekir böyle hasta tiplerden.
    edit: noooldu zoruna mı gitti ey eksi oy veren çok saygıdeğer yüce insan modeli?
    #2115706 (eren569, 11.08.2007 23:54 ~ 12.08.2007 00:23)
  4. (bkz: strap on)
    #2116004 (coutcin, 12.08.2007 00:48)
  5. Bu tarz kızlar vardır ve genelde çok zor tiplerdir. Ayrıca dünyada beraber olacakları en son insan tipi futbolla ilgilenmeyen erkektir.
    Bu tarz kızlar için futbolla ilgilenmeyen erkek bi homodan öteye gidemez. Ayrıca bi kızın ulaşabileceği en üst muhabbet seviyesindedirler. Bir yere kadar tabi, belirli bi noktadan sonra sıkıcı olmaları kaçınlımazdır.
    #2116189 (mozik, 12.08.2007 01:24)
  6. tv: ... ve hakem kırmızı kartı gösterdi sayın seyirciler
    - o hareket neydi necla?
    - sana değildi aşkım merak etme
    - e bi de bana olsaydı necla
    - toptan nefret ettiğini bilsem sana da olabilirdi necati
    - patlamış mısır?
    - kola da getir aşkım
    #2116223 (ondansonra, 12.08.2007 01:30)
  7. dünyanın en talihsiz kızıdır. o kadar erkek içinde bula bula onu mu bulmuştur. nasiptir. başa gelendir. çekilecektir.
    #2116249 (bucu, 12.08.2007 01:36)
  8. sevgilisiyle futbol konuşamayan, iddaa oynayamayan kızdır.
    #2118930 (gonulcelen, 12.08.2007 17:28)
  9. kesinlikle başıma gelme ihtimali yüksek bir durumdur. futbolu sevmemek büyük bir eksiklik değil tabi ama hiç sevmeyen biriyle vakit geçirmek işkence gibidir. (bkz: sevgilisi amerikan güreşi'nden anlamayan kız) *
    #2119634 (vixen, 12.08.2007 19:13)
  10. mac bitince playstation'a gecer erkegi yemek hazir diyene kadar.
    #3656908 (atgmuls, 13.07.2008 01:20 ~ 01:21)

© 2008 - uludağ sözlük

sevgilisi futbol sevmeyen futbol duskunu kiz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevgilisi futbol sevmeyen futbol duskunu kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgilisi futbol sevmeyen futbol duskunu kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basina iyi bir sey gelmeden sigarayi birakan insan » ummugul » leman dergisi nin 2007 secim kapagi » ataol behramoglu » yanlis anlamak » izmir de yasayip manita yapamayan erkek » tolga cevik » 20 ekim 2008 » bonservis » acqusition a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci