sevgilioykuler 

kapat
  1. toy bir mehtap. mehtabın toyu nasıl olur mu dememek gerek. demek ki böyle bir şeymiş. insanı düşünmeye sevkeden bir yazar. hoşgelmiş. öykülerini eksin etmesin dediğimiz.
    #1152875 (july4th, 14.01.2007 18:53)
  2. sözlükte üzülerek görüyorum ki pek farkına varılmamış, hakkında entry girilmemiş yazar. Kimbilir, bunun sebebi belki niteliğe önem veren yazıları tercih etmesi belki de kendi iç dünyasından çıkartıp bizlerin gözlerine uzattığı subjektif fikirlerinin dikkatimizi cezbetmemesidir; velhasıl-ı kelam kesinlikle değer verdiğim, önemsediğim yazıların sahibi, okunduğunu bilsin daima..
    #2020825 (fena halde leman, 27.07.2007 15:53)
  3. piskolojik baskı yaparak beni çaylaklıktan kurtaran can dostum güzel insan.konuşmadan anlaşabildiğim az sayıda insandan biri.samimiyetini büyük şehirlere kurban etmemekte direnen gözlerinde saklı tutluğu birer damla yaşı insanlara zaman zaman duyduğu kızgınlığı ama ismi gibi hiç yitirmediği sevgisi ve yakınlığıyla bu büyük ve çirkin şehirdeki güzel arkadaşım.
    #2496068 (potuncek, 20.10.2007 21:08 ~ 21:09)
  4. (bkz: şiirin kız kardeşi)
    #2584963 (sonrabirgun, 13.11.2007 00:34)

© 2008 - uludağ sözlük

sevgilioykuler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevgilioykuler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgilioykuler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» narkolepsi » amd opteron 2224 se » baslik basina kalinca futursuzca ispiyonlamak » girdigi evden sadece g string calan sapik hirsiz » ruhi su » aylak bakkal tasak tartar » cep telefonunu tuvalete dusurmek » kiz gibi bilgisayar » spacecake » dinci kafir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci