sevgilinin evine tasinmak 

kapat
  1. düpedüz paçozluktur. sevgilinin evine taşınmak demek, onun bokunu püsürünü, sabah kalktıktan sonraki suratını, yaptığı iğrençlikleri her allah' ın günü çekmek demektir. yok kumandayı ver, yok çarşafın hepsini alma be mına kodumun karısı sen gelmeden önce ne güzel yaşıyodum bi geldin hayatımın orta yerine sıçtın '' diyebilir er kişi. ama seviyorsa er kişi bunların hepsine katlanır. hatun kişi de öyle tabi. ama yine de aşk karın doyurmuyor hacılar. hani iki gönül bir olunca samanlık dubai tower olur diyolar ya o tamamen yalan. ne kadar para, o kadar çokoprens.
    #3270170 (sessiz ve derinden, 14.04.2008 19:30)
  2. evlendikten sonra olması gerekendir...
    #3270188 (grand ekinoks, 14.04.2008 19:34)
  3. kirada oturuyorsaniz ve sevgilinizin super luks mustakil bir dairesi varsa yapilmasi farz olan eylemdir, zaten kesin arabasi da vardir, ondan da yararlanirsiniz, oh hayat ne guzel.
    #4264470 (ben hep 17 yasindayim, 22.11.2008 13:30)
  4. yürek isteyen eylemdir. özellikle erkek sevgili, kızın evine taşınıyorsa. aile ziyaretlerinde mütün malvarlığını kaçırmak zorunda, ani baskınlara karşı da tetikte olmalıdır er kişi. ha daha evlenmeden sevgiliyle aynı evde yaşamaya başlamak da olayın ayrı bir boyutudur..
    #4264524 (der meister, 22.11.2008 13:42)
  5. evlendikten sonra gerçek yüzüyle tanışıp sevgiliden nefret etmek istemeyenlerin birbirini tanıma çabası.
    #4264526 (feniletilamin, 22.11.2008 13:42)
  6. hayali bile güzel olan eylem, tabi her iki taraf da birbirini çok seviyor ve beraber yaşamak istiyorsa.
    #4266013 (missSunshine, 22.11.2008 19:38)
  7. kendinize saygınızın ve ozgurlugunuzun bittigi an.
    #4266017 (atgmuls, 22.11.2008 19:39)
  8. türk aile yapısına aykırı bir eylemdir. hiçbirimiz dizilerde, filmlerde yaşamıyoruz. bunu türkiye'de yapanlar zaten ya şarkıcı, sanatçıdır ya da zengin "elit" kesimdir. misal ben bunu yapsam babam beni ya evlatlıktan redder ya da dizinin dibine oturtur. hayatım biter lan.
    #4266023 (fabala, 22.11.2008 19:41)
  9. bildiğin göt gibi kalma durumuyla bağlantılı ve ev sahibeleri için çileden çıkartan bir durum.

ev arkadaşımın şirin mi şirin kız arkadaşının her daim eve gelmesi ve resmen evimizde yaşaması sonucu bıkkınlık getiren ve ne yazık ki bazı insanlara bunu söyleyemediğimiz için içimizde patlayan iyi gibi ama kötü eylem. arkadaşım ben belki gece çıplak yatıyorum, evde çıplak dolaşmayı çok seviyorum, ne olacak şimdi.

duştan sonra o bornozla 1 saat boyunca takılmayı ve yine o bornozla dans etmeyi çok seviyorum. e malum dans ederken oran buran açılır. kız görmesin diye bu zevkleri yapamayacak mıyım?

aynı şekilde insanız nihayetinde ve osurmak gibi ihtiyaçlarımız var. e her insan da var bu. neden suratını ekşitiyorsun. ben evimde rahat rahat osuramayacak mıyım?

tuvalet konusuda buna dahil. insanın çok sıkışıp o patlama efektleriyle hacetini gidermesi. ben bunları rahat yapamıyorum arkadaş. ben kabız gibi kalmak istemiyorum. ben bu ihtiyaçlarımı gayet rahat şekilde yapmak istiyorum. lütfen sevgili sevgililer, kalın kalmayın demiyorum ama yerleşmeyin gözünüzü seveyim.
    #4299600 (www wwwwwwwwww www, 30.11.2008 02:28)
  10. sevgilinin evini taşımaktan daha iyi olan eylem. lan arkadaş ne rezil bir iştir ev taşımak. kanepeler merdivenlerden geçmez. buzdolabı taşınmaz. tabak-çanak kırılır. elbiseler çuvala konur. depozitosu alınmamış onlarca bira şişesi şıngırdar. nakliyeci abi hayat dersi verir. ev taşımaya yardıma gelecek hiçbir topoş arkadaş gelmez...

sırf bu nedenlerden dolayı yıllardır aynı evdeyim. yakında evi almak için reddemeyeceği bir teklifte bulunacağım ev sahibine.
    #4299619 (moby, 30.11.2008 02:32)
  11. daha taşınmadan komşulara nişanlısı olduğu haberi alttan alta sızdırılır. alt yapının oluştuğuna kanaat getirildiği an eylem gerçekleştirilir.
    #4300403 (pipittin, 30.11.2008 13:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sevgilinin evine tasinmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgilinin evine tasinmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgilinin evine tasinmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgilinin evine tasinmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.