sevgilinin evine tasinmak 

kapat
  1. düpedüz paçozluktur. sevgilinin evine taşınmak demek, onun bokunu püsürünü, sabah kalktıktan sonraki suratını, yaptığı iğrençlikleri her allah' ın günü çekmek demektir. yok kumandayı ver, yok çarşafın hepsini alma be mına kodumun karısı sen gelmeden önce ne güzel yaşıyodum bi geldin hayatımın orta yerine sıçtın '' diyebilir er kişi. ama seviyorsa er kişi bunların hepsine katlanır. hatun kişi de öyle tabi. ama yine de aşk karın doyurmuyor hacılar. hani iki gönül bir olunca samanlık dubai tower olur diyolar ya o tamamen yalan. ne kadar para, o kadar çokoprens.
    #3270170 (sessiz ve derinden, 14.04.2008 19:30)
  2. sevgili moronsa poçozluktur. aygır gibi sevişen bir centilmense tercih sebebidir. hiçbir zaman doğruyu bulamamış ya da moronları haketmiş insanların kötü göreceği eylem.
    #3270177 (mavi kedi, 14.04.2008 19:31 ~ 15.04.2008 10:12)
  3. evlendikten sonra olması gerekendir...
    #3270188 (grand ekinoks, 14.04.2008 19:34)

© 2008 - uludağ sözlük

sevgilinin evine tasinmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevgilinin evine tasinmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgilinin evine tasinmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fernando jose da silva freitas meira » manowar in kendini heavy metal savascisi sanmasi » black betty » tum zirveleri organize etmek » diego alfredo lugano moreno » ilhan selcuk un 10 yil penceresiz kalmasi » cool kelimesinin turkce deki tam karsiligi » nolberto solano » sinan engin » sengul hablemitoglu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci