sevgilim var benim 

kapat
  1. sözlük bünyesinde özel mesajlaşmanın üçüncü yada dördüncü evresinde yazar bünyenin sarkan kişiye benle uğraşma deme yolu yöntemi cümlesi.
    (bkz: nerden mi biliyorum)
    #3561021 (kafir kesen musluman kedi, 20.06.2008 11:09 ~ 11:10)
  2. Yazar kişisinin kendini başka başlıklar altında görmek istememesi sonucu söylediği söz.

(bkz: sozlugun ilk kaldirilan hatunu)
    #3561163 (meraklikedi, 20.06.2008 11:48 ~ 11:52)
  3. gormemisilik belirtisi ayrıca alakalı olabilir (bkz: sorduk mu) belki bu da alakalıdır (bkz: gormemisin oglu olmus tutmus cukunu koparmis).
    #3561216 (baLim, 20.06.2008 11:58)
  4. uzun ama çok uzun bir yalnızlıktan sonra sevgili edinilince bünyeyi alıştırana kadar sık sık sesli söylenmesi gereken cümle. zira bir sevgiliniz olduğunu unutabiliyor ona buna göz kırpabiliyorsunuz.*
    #3561256 (baskalaricehennemdir, 20.06.2008 12:05)
  5. sözlükten birine entysi hakkında yorum yapmadan önce iki kez düşünülmesi gerekir,zira aynı olayın başa gelme ihtimali sonucu yeniden söylenmesi gereken söz.
    #3663162 (meraklikedi, 14.07.2008 14:55)
  6. (bkz: henüz tanışmadığım)
    #3663212 (koko, 14.07.2008 15:08)

© 2008 - uludağ sözlük

sevgilim var benim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgilim var benim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgilim var benim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vanessa marquez » diyarbakir da 100 000 pesmergeyi misafir etmek » entry ve nick uyumu » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » en mand kommer hjem » uc bes kisi » mantikla din aramak » sozlugu felsefecilerin basmasi » eksi sozluk matruska timi » yeni orta sinif » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » tayyip erdogan in ataturk u her firsatta ovmesi » tankard » these living arms » bc brno » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vladimir askenazi » sozlukteki toronto da yasayan yazarlar » is kadini sacmaligi » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » iritabl duygudurum » yemek yemeyince karnim acikiyor » yaran dilenci diyaloglari » tic douloureux » max damage » apostasy » tiberian sun » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » en iyisinin amina koyim » yaran diyaloglar