sevgilim bana boogie yaptirma simdi 


kapat
  1. bitip bitmez istekleri ile basa bela olan kişilere karsi söylenen köprüden önce son cikis tadindaki uyari sözcüğüdür. ha bu uyari dikkate alinmaz ise kişi boogie de yapar göbekte atar hatta bir cilginlik edip bagkurdan emekli olmaya kalkabilir. o derecede cildirir.

    hatta narlardan sorumlu devlet bakanliği için gensoru verir ve hazin olarak bu vakitte mandalina yer. ha mevsimde mandalina yemek ha bir avuc tuz yemişin ha mandalina yemişin bir fark yoktur. varsa farki farki kabugudur. o kabuguda lastige takarsin portatif mancinik yaparsin. cok gayret edersen viyanayi feht edersin.

    değil mi lan benjamin? ölümüne gangayiz, cagir ulan lebron'u black jack oynalim.
    #2319598 (mulayim, 15.09.2007 06:58)

© 2008 - uludağ sözlük

sevgilim bana boogie yaptirma simdi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevgilim bana boogie yaptirma simdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgilim bana boogie yaptirma simdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaynak olarak got » all nightmare long » sizoid » lene marlin » kainatin efendisi » ulusozluk yazarlarindan temenniler » stv de oldugu alde oscar ayali kuran ayalperest » lan kelimesine bayilan yazar » ankaralilarin kaba olmasi » ilan ile ilam arasindaki fark a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games