sevgiliden ayrildiktan sonra pezevenk olmak 


kapat
  1. sevgilinin sizi terk etmesinden sonra, tüm kadın milletinden intikam almak adına başvurulan bir eylem.
    #3875653 (alone with everybody, 27.08.2008 00:00)
  2. (bkz: sevgiliden ayrildiktan sonra kaşar olmak)
    En sık görülenidir.
    #3875667 (ben bir garip yazarim, 27.08.2008 00:03)
  3. sevgilinin kız arkadaş çevresi geniş ise, siz sevgiliyle takılırken arkadaşlarınız da bi yandan "hacı şu hatunun arkadaşlarından da bize ayarla" derler, siz sevdiceğinizin arkadaşlarını bu duruma alet etmek istemezsiniz.. gün gelir sevgiliden ayrılınır, herkesin hamurunda piçlik vardır ve arkadaş arkadaşın pezevengidir sözlerini hatırlarsınız. "koymuşum topunun" diye geçirirsiniz içinizden ve zamanında sizden bir ricada bulunmuş ama terslediğiniz arkadaşlarınıza bir güzellik yaparsınız. alın size pezevenk oldunuz.
    #3875676 (otherside87, 27.08.2008 00:04)
  4. (bkz: ben kiminle sevissem hala seni aldatiyorum)
    #3875680 (syme, 27.08.2008 00:04)
  5. (bkz: değmez)
    (bkz: dostum)
    * * **
    #3875694 (jikase, 27.08.2008 00:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgiliden ayrildiktan sonra pezevenk olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgiliden ayrildiktan sonra pezevenk olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgiliden ayrildiktan sonra pezevenk olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgiliden ayrildiktan sonra pezevenk olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic liseli gizli cekim porno izlememis olmak » alevilerin camiye gitmeme nedenleri » n harfiyle baslayan hayvan » pollyanna nin sozluge yazar olmasi » otobusteki liseli kizlar » adult video news » 2008 2009 sezonu trabzonspor formalari » am i evil » yeliz dogramacilar » cv sine penis boyunu yazan insan » tofu » kitana » kanks » turbanli kizlar » makosen » yahudi lere musevi demek » kina gecesi turkuleri » dapoxetine nedir » virgil donati » gizli etek alti cekim yapan muhendis » le droit » duz adam » nilufer turizm » bir derdim var yasanmisliklari » severek ayrilmak » merkez bankasi nda 72 milyar dolar oldugunu sanmak » hoslanilan kizin naber lan yarram demesi » beni sev essek » tesvikli ucret sistemleri » sony ericsson k750i » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » voria » titan arum » miami heat » resul balay » jay jay justified » es sohbetu bila cay kes semai bila ay » yasamak icin yasamak » anitkabir e alinmayan basortu engelli » saint benoit lisesi » sisman insana soylenen laflar