sevgiliden ayrilamamak 

kapat
  1. akşam 10 buçuk-11 civarı kız yurtlarının önünde sıklıkla yaşanan olay. kapı kapanacaktır, lakin kapanana kadar her bir saniyenin bile değerlendirilmesi gerekmektedir. bir de yurt insanı tabi, yeterince beraber kalınamamış.. böyle iki üç çift olur yurtların önünde. fısır fısır konuşulur, kuytu bi yerdeyse öpüşüp koklaşılır filan..
    #1520128 (nikim yok benim, 12.04.2007 19:04)
  2. "sevgili" dediğiniz artık sizin için vazgeçilmez olmuşsa ortaya çıkan durumdur. hayatınızın tamamını onunla geçirmek istiyorsanız, daha doyamamışsanız bile yanında olmaya ve her şeyiyle tanıyorsanız onu ayrılamazsınız. bir noktadan sonra zaten o sen olmuştur, sen de o.. insan kendinden nasıl ayrılır ki?
    #3327810 (sekerli kar kokusu, 27.04.2008 22:47)
  3. benim bir türlü beceremediğim durum. s.kecem böyle işi.
    #3328783 (Zafirlukast, 28.04.2008 01:33)

© 2008 - uludağ sözlük

sevgiliden ayrilamamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevgiliden ayrilamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgiliden ayrilamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» guta perka » ortodoks istikrar politikasi » beth » russell paradoksu » alternatif prezervatif isimleri » yildizli bakinizlar ile konusmak » jet imam geldi » ergenekon cetesinin iskencecisi fatih urek » oovxvoo » anneler kizlarina iett soforleri kesiyor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games