sevgili seciminde secici olmak 

kapat
  1. "ben sevgili bulmak konusunda çok seçiciyimdir" cümlesiyle hayat bulan durum. kavun koklamak, karpuza tok tok vurmak tadına benzer seçicilikte, duygusal bir mesele olan sevgili olayını maddesel bir kimliğe bürümek. aşk sanki kontrol edilebilir bir durumdur da seçici olmak bir işe yarar.
    #434365 (asiti kaçmış kola, 17.07.2006 15:15 ~ 15:16)
  2. arkadaş grubunuzun içinde dönen abazan geyikelerine malzeme olmaktır.
    #434388 (tequila cup, 17.07.2006 15:24)
  3. (bkz: paul finch) *
    #434455 (tatasoy, 17.07.2006 15:40)
  4. (bkz: ayarlı sevgili)
    #434472 (enterezan, 17.07.2006 15:45)
  5. (bkz: seçici geçirgenlik)
    #434477 (berhudarolyavrım, 17.07.2006 15:46)
  6. kriterler neye göre belirleniyor dedirten entry dir. (bkz: bütün erkekler aynı deilmi?)
    #434480 (tarja, 17.07.2006 15:47)
  7. -sevgilimden ayrıldım
    +neden?
    -gözleme yerken ağzını şapırdatıyor * * *
    ---------------
    -ya ben aşk kadınıyım benim için önemli değil ben hemen aşık olurum kızım yeterki bana uysun karşımdaki kişi?
    +nasıl yani?
    -arabası olsun mesela ama öyle ucuz arabalardan değil sonra özel üniversitede falan iyi bir bölüm okusun,yakışıklı olsun
    +hımm...* *

sonuç olarak sevgili gerçek sevgili olmadıktan sonra arada aşk olmayınca sevgili yerine konulan insanlar için bu seçicilik son derece normaldir.
    #434499 (pasifagresif, 17.07.2006 15:52)
  8. aşık oldugun insanı sevgili yapamıyosan, aşık olunacak insanı sevgili yaparsın diye de açıklanabilir.
    #434506 (2_sleepy, 17.07.2006 15:54)
  9. Gayet de mantıklı harekettir, hatta bunu ötesinde içgüdüseldir. Kimsenin kimseye aşk denilen şeyin "rastgele" olduğunu söylemesin. Kimse 1.60 boyunda 100 kiloluk ilyas salman tipli bir kele aşık olmayacağı açıktır. Doğal olarak da herkesin birlikte olmak istediği özellikte kişiler vardır ve bunları tercih edecektir.
    #434530 (baybars, 17.07.2006 16:01 ~ 16:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgili seciminde secici olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgili seciminde secici olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgili seciminde secici olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgili seciminde secici olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ince eleyip sik dokumak » ceylin » imbat » ozgur acilim » self sufficient » toptanci » kara carsaf ve istiklal marsi » yorum basliklarindaki kirilma noktalari » lynyrd » ayici baryam » unutulamayacak sairler » bereket tanrisi » gupegunduz » turk opusmesi » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » yaran facebook gruplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » car of the year » karolina kurkova » jay simpson » yaran uyarilar » cok egzotik hareketler bunlar » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » liselinin okul bitince muduru dovucem geyigi » zaha hadid » yaran basliklar » mahfaza » the jailer » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » cezmi yurtsever » devrimci milliyetcilik » 325 donem yedek subay alimi » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi » yasak meyve » dogudaki fakir ailelere bedava elektrik » deniz unel » ayrilik sonrasi esya krizi