sevgili olacakken dost kalmak 

kapat
  1. bir türlü itiraf edilemeyen ve daha sonra kişilerden birinin diğerinin en yakın arkadaşıyla birlikte olmasıyla keşkelerin duble olduğu ilişki modeli. *
    #3676355 (koprualti, 17.07.2008 11:54)
  2. biraz acıtsa da mümkün olan bir olaydır. eğer aşk karşılıksız ve çok hızlı bir reddedilme yaşanmışsa geçici bir bunalım döneminden sonra o kişiyle arkadaş ve hatta dost kalınabilir.
    yasadim ordan biliyorum
    #3676404 (bedevix, 17.07.2008 12:04)
  3. dostlar dost,sevgililer sevgili olarak kalmalı.aksi halde daha sonra gelen kişilere haksızlık olmazmı?insan kendini bir tuhaf hisseder sahiden.
    #3676413 (cahide variete, 17.07.2008 12:06)
  4. bir futbol takımının üst lige yükselecekken, puanlar kaybetmesi veya başka sebeplerden dolayı aynı ligte kalmasına eşdeğerdir.

yani kazanılan veya kaybedilen birşey yoktur, sadece hayaller yıkılmıştır...

çok fazla üzülmeyip önümüzdeki maçlara bakılmalıdır(yani başka manita adaylarına)...
    #3676499 (alikula, 17.07.2008 12:20 ~ 12:22)
  5. sevdiğini söyleyemeyip sadece dost kalmak. sonra başkasıyla çıktığını görünce kafayı taşlara vurmak, kahrolmak; ama kısa zamanda unutmak.
    #3676877 (cumShot, 17.07.2008 13:45)
  6. sevgi nedir, arkadaşlık nedir diye düşündüren durum.karşınızdaki kişiyle dost olabilecek kadar iyi anlaşıyorsanız sevgili olarak heba etmeyin derim naçizane.
    #3676888 (gelirigiderinedenkolmayanadam, 17.07.2008 13:47)
  7. her zaman aptallık anlamına gelmez tıpkı benim şu sıralar yaptığım gibidir çünkü karşımdaki kişi evlidir.
    #3676932 (gimenez, 17.07.2008 13:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgili olacakken dost kalmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgili olacakken dost kalmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgili olacakken dost kalmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgili olacakken dost kalmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sen bilemezsin ne cektiriyor yoklugun bana » komünizmin yararları » yayindan kalkan diziler » yayindan kalkan diziler » gulriz sururi » kendini ifade edebilme » facebox » ilginc lakaplar » pes » yazum com » harika cocuk declan galbraith » otokorelasyon » vidz » xtube com » asena ile dans etmek » obsidiyen » ataturk es cinseldir iddiasi » adhezyon » playboy tv » romantik ortam » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » gitmesen olmaz mi » ferdi nin kabuslari » sen hep benimsin » uludag sozluk u sevme nedenleri » saga donuste yayaya yol ver » new york knicks » ebay da kurbanlik satan uyanik tuccar » yilbasi » house md » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kurt asiretleri hakkinda sosyolojik tetkikler » ogrenci evi tuvaleti » kiskanclik » seyh galib » huseyin avni danyal » rasid dostum » vaktinde gel sevgilim » listen without prejudice » sidika » akcam