sevgili icin aglamak 

kapat

1. ictendir!
    sevgiliyi özleyip, içinizde yokluğunun yangınlarını yaşarken birden ne olduğunuzu anlamadan gözyaşlarınızın önce yanaklarınıza, sonra yavaş yavaş yüreğinize süzüle süzüle inmesidir.

kalbinizin islanmasidir!

tek bir saniye görebilmek için otobüse atlayıp saatlerce bilmediğiniz bir şehre gidebilmektir. o saniyelerin dakikalara, saatlere, belki birkaç güne sığdırılmış zaman aralıklarında yaşarken, sevdiğinizin gözlerine bakıp sarsıla sarsıla geniş omuzlarında ağlamanızdır.

çünkü; asktir!

yaşam kadar gerçek, izlediğiniz unutulmaz bir film kadar yakıcı, içtiğiniz su kadar berrak, çorbanıza kattığınız tuz kadar sahici göz-yaşlarınızdır.

yani; olunceye kadar sevmenizdir!

insan olduğunuzun, hayatın tüm hoyratlığına karşı dimdik durabildiğinizin ve ne güzel ki; akan gözyaşlarınızın boşa gitmediğinin en güzel göstergesi olan, sevdiceğin tamam birtanem ben hep yanindayim dediğini duyabilme zevkini tadmanızdır.

sevgili için ağlamak...

sizin,masumiyetinize geri donmenizdir!
    #3795104 (hale yediler, 09.08.2008 21:45)
  2. ilerde ağladığını hatırlayıp bol bol pişman olmaktır.
    #3795453 (edjo, 09.08.2008 23:04)
  3. göz yaslarinin bosuna akmasidir.
    #3795513 (Yasak Kadin, 09.08.2008 23:20)
  4. sonucu değiştirmeyen,açılma amaçlı eylemdir.
    #3798972 (violeta, 10.08.2008 19:56)
  5. kesinlikle ne göz yaşlarının boşuna akmasıdır nede çok yüce bir eylemdir sadece yeri geldiğinde olması gerekendir. yaşanılan her şeyin birer birikim olması konusuyla alakası vardır. sevdiğiniz insan şerefsizin önde gideni bile olsa onun için ağlıyor olmanız bu onun şerefini arttırmaz ama sizi güçlü kılabilir.
    #3912890 (lost control, 04.09.2008 01:21)
  6. boşu boşuna ağlamaktır. çok fazla tanıma gerek yok sanırım. değmez o kadar. nasılsa mazide bir yaprak oluyor saniyeler değerliyse değilse o da yok.
    #3912900 (ParaNtez, 04.09.2008 01:22)
  7. sebebi asla anlanmayacaktır ne o an ne de daha sonra. pişmanlık mı? belki...
    #3912922 (exiq, 04.09.2008 01:25)
  8. zayıflıktır.
    #3912933 (deepresiiph, 04.09.2008 01:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgili icin aglamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgili icin aglamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgili icin aglamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgili icin aglamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » mukemmel bir gun » doymak bilmeyen ac insan » kampus solcusu » turk bayragi degil turkiye bayragi denmeli » memur » asalet » morten gamst pedersen » uludagsozluk itusozluk halisahada futbol maci » felaketim olurdu aglardim » surgun gibi masallarda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » travels in the scriptorium » isiran sivrisineklerin disi olmasi » amos oz » misafir gittikten sonra arkasindan halay cekmek » tuval » lutfen beni birakma » virtualbox » birisine arkadan dokunmak » sabahsabah » tukyular