sevgili burcum 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. burcum
  2. kendini hala sevgili sanan eski sevgili modeli
  3. eski sevgili diyene yeni sevgili bulalim
  4. kendine sevgili bulmanizi isteyen eski sevgili
  5. eski sevgili sicar yeni sevgili sicmaz
  6. kendine yeni sevgili bulan eski sevgili
  7. eski sevgili out yeni sevgili in
  8. guzel olan sevgili degil sevgili olan guzeldir
  9. oysa eski sevgili bir tek eski sevgili
  10. sen sevgili

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» son ders » badly drawn boy » arkadasinin gotune kompresor basma » universal funeral » yozgat anadolu lisesi » irlanda edebiyati » cesme » facebook a vesikalik foto koyan insan » canyon defence » yaran reklamlar » igde kokulum » berthe sylva » bergamot » concierto de aranjuez » luleburgazspor » kayitli uludag sozluk okuru » 1854 » ideal seks » eternal sunshine of the spottles mind 2 » preteen deathfuck » camasirlari katlamak » kurtlar vadisi izlerken entry giren yazar » goksu » seovi ile karmaya bak » seni cok istiyorum » rikimikipiki » alkonost » siir » intel core2 quad q9300 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa