sevgili bulunca arkadasini satmak 

kapat

1. sevgili bulunca uzun yıllar boyunca arkadaşlık ettiği arkadaşlarını bir çırpıda silen kişidir. iyi günde kötü günde birlikte olunan birçok şey paylaşılan bu arkadaş sevgili buldum havasında lay-lay-lom gezmektedir. ama o sevgiliden ayrılsa yanında isteyeceği kişilerin o arkadaşlar olacağını aklından bile geçirmemektedir. Pişman olması muhtemeldir.
    #3571883 (il nome della rosa, 23.06.2008 00:52)
  2. (bkz: arkadaş bulunca sevgiliyi satmak)
    #3571896 (ip atlayan gurbuz dana, 23.06.2008 00:57)
  3. pek çok kişinin o ilk heyecanla yaptığı şeydir. olgun olan arkadaş durumu hazmeder ve belki bir süre yanlızlığa katlanır , oyalanır. ancak o da bilmektedir ki sevgili terk edince ilke başvurulacak kapı kendisidir. o günü bekler durur. o gün geldiğinde önce biraz kızar, naz yapar sonra da dostlukla şevkat dolu kucağını açar ve arkadaşlık kaldığı yerden devam eder. taa ki yeni bir sevgili bulunana kadar. ancak birde en yakın dostunuzun size aşık olması durumu vardır ki bu da kişiyi paramparça eder. yazıktır, allah yaşatmasın dedirtecek durumdur.
    #3571923 (archytct, 23.06.2008 01:04)
  4. malum şahıs bu hareketi yaparak şerefsizler kervanına adını yazdırır.
    (bkz: şerefsiz)
    #3571930 (Zafirlukast, 23.06.2008 01:05)
  5. arkadaş amaç değil araçtır düşüncesini felsefe edinmiş amacı kız bulmak olan şahsiyetin yapacağı adi davranış.
    #3571939 (blackhole, 23.06.2008 01:08)
  6. iyi yapmaktir. adam o manitayi bulana kadar neler cekmistir haberiniz var mi sizin ? yapilan onca kolpalik, yapmaciklik, karakterden taviz vermeler, kiza yapilan yavsakliklar vs bunlarin hepsi bosuna midir yani ? adam onca ugrasacak, indirip bindiricek en sonunda bi yenge yapacak ondan sonra yine hala sapla samanla vakit gecircek. yok ya..

bakin kardesim dalganiza. sevgili mi yaptiniz, yiyin, icin, eglenin, ne isiniz var arkadasla markadasla yahu ? o arkadas da kendisine bulsun bir tane kardesim. yoksa boyle sap gibi kalir doner doner kendi kicini avuclar. yaa yaaaa.
    #3571953 (migfer, 23.06.2008 01:13)
  7. arkadaş karşı cinstense 'sevgilim çok kıskanç, seni kıskanıyor, artık görüşemeyiz' diyen tiptir. bu da işin bahanesidir.
    #3571974 (il nome della rosa, 23.06.2008 01:17)
  8. bir anda yaşanılan tüm güzel günlerin ve o upuzun arkadaslıgın hatta dostlugun geride bırakıldıgı cok fazla üzünüldügü hatta gözyası döküldügü hayatınızdan cıkıp gitmiş oldugunu kabullenemediginiz ama yine de onu cok sevdiginiz icin "olsun be o mutlu olsun yeter ki ne yaparsa yapsin" denilen ama herkesin bildigi gibi bir gün ya sevgilisinden ayrıldıgında ya da sizin degerinizi anladıgında geri dönüp kapınızı çalacagı kesin olan ve hiçbir şey olmamıs gibi eski arkadaslıgınızı sürdürebilecegini umut eden sahısın icra ettigi eylemdir. ama ne var ki artik hicbir sey eskisi gibi degildir ve olmayacaktir da.yazıktır ayıptır günahtır. *
    #3571982 (blanche, 23.06.2008 01:18)
  9. Bu bir klasiktir. Şimdi kökenine inmek lazım. Yıllarca bir kız arkadaş özlemiyle * yanıp tutuşmak ya da kısa aralıklarla sevgilisiz kalmak gibi trajik durumlarla karşılaşan kişi yakınındaki insana sırdaş gibi sarılır. Sonra ne olur. Eleman ortadan kaybolur kızı bulunca. * Hele evlilikle taçlanan durumlarda eleman ortadan tamamıyla kaybolur. Bir daha görüşmezsiniz. * * * *
    #3571987 (heathcliff, 23.06.2008 01:18)
  10. ip atlayan gurbuz dana'nın yaptığı rütin işlerden biridir. örneklerle süsleyelim;

-hacı çarşıdayım, napıon?
    -iyi, ben de x le berarberim.
    -oldu o zaman...

-naber abi?bla bla bla.
    -olm ben seni sonra arıyım ya, x biriyle telefonda konuşama kızıyor.

insan kendini 'arkaşının sevgilisiyle aynı ortamda bulunamayacak kadar abazadır' damgasını yemiş gibi hissediyor.
    #3648480 (sen de mi brutus, 10.07.2008 23:31 ~ 23:33)
  11. özellikle kızlarda görülen ve arkadaşın hödük sevgilisinin sizi silmesiyle gerçekleşen sinir bozucu olay.

(bkz: lanet olsun şu içimdeki insan sevgisine)
    #3686949 (Lynx, 19.07.2008 13:36)
  12. normalde her sabah arkadaşının evine gelerek onu uyandırmasına rağmen, arkadaşının evinin karşı apartmanından sevgili bulunca, arkadaşına uğramadan her sabah oraya gitmesi, arkadaşının bunun sebebini sorduğunda da, "seni uyandırmak istemedim" cevabının alımasıyla, bu olayın bu başlığa şiddetle bağlı olduğunu fark ettiren durum.
    #3686974 (kardiyak, 19.07.2008 13:41)
  13. Sevgili terk edince dünyanın kaç bucak olduğunu anlamak.
    #3686982 (minti, 19.07.2008 13:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgili bulunca arkadasini satmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgili bulunca arkadasini satmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgili bulunca arkadasini satmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgili bulunca arkadasini satmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sen bilemezsin ne cektiriyor yoklugun bana » komünizmin yararları » yayindan kalkan diziler » yayindan kalkan diziler » gulriz sururi » kendini ifade edebilme » facebox » ilginc lakaplar » pes » yazum com » harika cocuk declan galbraith » otokorelasyon » vidz » xtube com » asena ile dans etmek » obsidiyen » ataturk es cinseldir iddiasi » adhezyon » playboy tv » romantik ortam » blues » et fiyatlarindaki dusus » sabah ise yapili sacla giden hatun » abdurrahman arslan » cumapazari koyu » dunden bugune kurtlar vadisi karakterleri » erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » cuma sendromu » sevisirken dis macunu tupunun ortadan sikilmasi » robert terk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » the blue danube » carsi » james morrison » tempest » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » devlet benim » neyseki » arda turan » admir teli » clint mansell