sevgi yumagi 

kapat
  1. erimiş çikolata kıvamında bir sinir bozuculuğu sahip, herkese sevgi saçan kişiler için kullanılan söz.
    (bkz: sevgi pıtırcığı)
    (bkz: sevgi kelebeği)
    #473677 (asiti kaçmış kola, 29.07.2006 13:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgi yumagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgi yumagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgi yumagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgi yumagi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sevgi cemberi » sozlukteki sevgi ortami » sevgi pitircigi » parmak arasi terlik giyen dejenere insan » sozluk yazarlarinin hastaliklari » uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » ben guzel ahlaki tamamlamak uzere gonderildim » chinese democracy » bencil » ford » beynimizi ziken magazin yuzleri » kurt vatandaslarin boluculerin gotune oy sokmasi » marsta bulunan tahta parcasi » yozgat turkuleri » kendini unutmak » araba kullanirken dumur olunan olaylar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » devrimcilerin ve komunistlerin esek arisi olmasi » sesler » boxer giyen kizlar » bu sehrin geceleri » general motors » tek eli havada robot milletvekili uretimi » goz » breslau » penelope » insanlari tanimak uzerine