sevgi yetmez 

kapat
  1. bir ilhan irem parçası.
    sözleri;

Bana diyorsun ki
    Nasıl bir martı yavrusunu severse
    Bana diyorsun ki
    Nasıl bir midye incisini gizlerse
    Bana diyorsun ki
    Nasıl bir arı peteğini örerse
    işte öyle büyüyorsun içimde
    Sevgi yetmez, Sevgi yetmez
    Sevgine saygın yoksa
    Sorumluluğun yoksa
    Arada eller varsa
    Yarından ümit yoksa...
    Bense diyorum ki
    Bahçende güller baktıkça güzelleşsin
    Bense diyorum ki
    Aşk engelleri aştıkça değerlenir
    Bense diyorum ki
    Güneş yağmurlar topraktan güllerin
    Saygı sorumluluk sadakat sevginindir...
    #177175 (ben miyim, 18.04.2006 04:43)
  2. "
    sevgi yeter güzelim, sevgi yeter..
    sadece senin aklın buna yetmez..

ağlama sen. uyu. gez. dolaş.
    benimle ol ya da olma ama
    seni sevdiğimi bil yeter.
    "
    #177201 (bl, 18.04.2006 05:58)

© 2008 - uludağ sözlük

sevgi yetmez başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sevgi yetmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgi yetmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sefalette esitlik » zeytinli rock fest 2008 » en ciplak kizlarin istanbulda olmasi » sozluge koca bulmaya gelen yazar » hmmm oyle mi hadi canim alla halla » al anood » through the rain » irfan toreci » susam sokagi » platonik ask a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games