sevgi vermekle cogalir 

kapat
  1. makina programının konuğu nil gun kişisinin mottosu imiş.

(bkz: vermek)
    #975193 (yat yat yat ahlak polisi, 10.12.2006 02:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgi vermekle cogalir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgi vermekle cogalir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgi vermekle cogalir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgi vermekle cogalir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sen bilemezsin ne cektiriyor yoklugun bana » komünizmin yararları » yayindan kalkan diziler » yayindan kalkan diziler » gulriz sururi » kendini ifade edebilme » facebox » ilginc lakaplar » pes » yazum com » harika cocuk declan galbraith » otokorelasyon » vidz » xtube com » asena ile dans etmek » obsidiyen » ataturk es cinseldir iddiasi » adhezyon » playboy tv » romantik ortam » buralara yaz gunu kari yagiyor canim » alcatraz prison escape » stabat mater » akp nin mhp yi prezervatif gibi kullanip atmasi » emir mehmed turbesi » alengir » planet of the apes » anelia » uuserlarin nicklerinden akrostis yapmak » it in construction » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ergen asklari » leblebi tozu taso su tabancasi meybuz » galatasaray yendi diye sinirlenen fenerli » nokia n78 » seviyeli iliski » domates hiyar en buyuk diyar » chuck » sozlugun en iyi yazari » mikili balon » guiza nin fb ye para odemesi