sevgi saygi ve anlayis 

kapat
  1. ideal bir evlilik yada ilişkide olması gerekli 3 temel unsur.
    (bkz: güya)
    olur mu lan öyle şey?
    bunun üçü de birarada olursa işin gizemi , heyecanı, boku püsürü nerede kalır yahu?
    ne monoton, ne yapmacık, ne garip olur.
    zira normal bir insanda bu 3 şeyin birarada sürekli yaşayabilmesi imkansızdır.
    (bkz: zannımca)
    (bkz: hemen zannımca de sıyrıl işin içinden)
    (bkz: popülist seni)
    #759593 (sıçtırtma lamasına, 21.10.2006 02:32)
  2. (bkz: susam sokagi)
    #759595 (nevergonnabe.., 21.10.2006 02:32)
  3. neden sevmediğimiz bir şeye saygı duymak zorundayız okulda hocalarımızın başımıza kaktıkları şu yalan: "beni sevmemenizi anlarım ama bana saygı duymak zorundasınız" ama neden? aslında bunu söyleyende farkında değil mi basbayağı yalan olduğunun. insan sevmediği inanmadığı bir şeye saygı duymak zorunda mı yani aslında hani sevmek daha önemli değil mi? peki bu saygı nereden geliyor sevmediğimiz bir şeye saygı duymakta bir nevi yalancılık değil midir? ben mi saygı kavramını yitirmişim yoksa saygı sevgiden gelen bir duygu değil mi? "duymuyorum sana ve senin düşüncelerine saygı falan" demek mi doğru yoksa "tamam düşüncelerin bana uygun değil ama saygı duyuyorum" ne kadar yalan yüzeysel ve iki yüzlü sanırım saygı değerlerimi yitirmişim. insan sevdiğine saygı zaten duyar ama sevmediğim için saygı duymak zorunda mıyım? değilim.
    #2106191 (lost control, 10.08.2007 16:22)
  4. önce "sayın" diyerek, sonra "empati" yaparak, şimdi ise "sevgili" kabul ederek anlamını yitiren giden üç kavram.
    #3274430 (sonkuzu, 15.04.2008 19:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgi saygi ve anlayis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgi saygi ve anlayis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgi saygi ve anlayis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgi saygi ve anlayis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » rakibi duzmek » 2009 yerel secimlerde akp nin diyarbakir i almasi » basliklari alt alta okumak » avsor » umut etmeyi birakmak » kibritci kiz » aytug » askin azalmasi » seytanin fisildadiklari » sozlukteki ana baci muhabbeti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » adana ciftetellisi » zapdos » sozluk bana erkek bul lan allahsiz » the summer of katya » bok dustugunde kica su carpmasi » agzin kulaklara tur bindirmesi » babanin haber tutkusu yuzunden tv izleyememek » hain evlat okkes » 1729 » iddia