sevgi pitirciklari 

kapat
  1. sevgiye susamış insanların pozitif enerji barındırmak suretiyle insanlara '' her şey çok güzel olcak'',''savaşma seviş'' gibi sözlerle ifade ettikleri sevgiyi,yaygınlaştırmak için çalışan sevgi yumağının pıtırcık neferleridir.
    #1956478 (namilka, 17.07.2007 23:39)
  2. sevgiyle tutuşan can ciğer kuzu sarması tiplerdir.
    #1956494 (whynot, 17.07.2007 23:40)
  3. (bkz: iclal aydın)
    #1956500 (thebrunette, 17.07.2007 23:41)
  4. (bkz: tuna kiremitçi)
    #1956549 (sosyalpenguen, 17.07.2007 23:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgi pitirciklari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgi pitirciklari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgi pitirciklari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgi pitirciklari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kardes yazar » sirinler » chp vs kara carsaf » fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » hangi ask adil ki » mukemmeliyetci » sokaga cikma yasagi » unutulamayacak sairler » sensiz olmaz » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » tasak gecmek » alain de botton » dinamo tiran » tulum hayri » seyit riza » yare soyleme » mehmet ali erbil ile 50 sarisin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » karasinek » son tuketim tarihi » nasyonal sosyalizm » kreatin » ornek vatandas