sevgi pitircigi sevgililerin kullandigi dil 

kapat
  1. bu tip sevgililer her yerdedirler. parkta, bahcede, yolun ortasinda, kaldirimin en islek yerinde... istisnasiz hepsi, sarmas dolastir ve sevgi pitircigi sevgilileri modundadirlar. nasil yani? konusmalari bir baska olur ki bunlarin ne siz sorun ne ben soleyeyim. mijim vijim ijim vijijim ijiv mijiv gibisinden sesler cikarirlar. ne dediklerini anlamak icin bir kac kere dusunmek gerekir. ijijijm vijiim mijim vijjim, ne dedin sen simdi? bu sesleri cikartmalari ustune cok kafa yordum. boyle ceneyi pek acmadan, dudaklari one cikararak konusurlar. her an ortaya cikabilecek bir emrah potansiyeli varmis gibidir. hayir bu sesler almanca da, turkce de, honoluluca da falan da ayni. her sevgi pitircigi asigin icgudusel olarak bildigi bir dil sanirsam.
    #3931508 (syme, 07.09.2008 20:22)
  2. bebitom, askitom gibi anlamsiz kelimeleri iceren ayri bir dildir.
    #3931712 (like a bird, 07.09.2008 20:51)
  3. sapların sevmediği, ama manita yapınca şakır şakır konuştuğu dildir bu ayrıca.

bi de şu var beğenmezsen : (bkz: kedi) (bkz: ciğer) (bkz: ulaşamamak) (bkz: mundar)
    #3931785 (onurude, 07.09.2008 21:03 ~ 21:05)
  4. sevgilisi olmayanların çekemedikleri dildir.
    #3931789 (ceyda baksbaniogullari, 07.09.2008 21:04)
  5. insanın sinirlerini zıplatan, dil olmayan, aiyalekt olmayan, ne idüğü belirsiz kotarma kavramlar bütünüdür. genelde ergenlikten yetişkinliğe adım atamamış yeni yetmeler tarafından kullanılır.
    #3931820 (merdumgiriz, 07.09.2008 21:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgi pitircigi sevgililerin kullandigi dil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgi pitircigi sevgililerin kullandigi dil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgi pitircigi sevgililerin kullandigi dil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgi pitircigi sevgililerin kullandigi dil. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » zamanede bir hal gelmesin basa » tikanma » uzuntu » guldunya » catal sapiyla cay karistirmak » sozluk bana erkek bul lan allahsiz » zorba hayvansever » bekareti savunamayan kisiliksiz ve aciz erkek » raleb majadele » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » madagascar » evin rus mankenlerce basilmasi » major » yavanna » moderatore yalakalik yapan kisiliksiz yazarlar » monster mash » genleriyle oynamak » paladyum » nord av snaefells » cocukken yapilan salakliklar