sevgi paylastikca cogalir 

kapat
  1. sevgiyi paylasmayı öğütler bu söz. lakin paylasılamayan sevgiler de vardır.
    #346490 (can, 14.06.2006 23:25)
  2. sevgi paylaştıkça çogalan,çogaldıkça beraberinde sorun getiren,sorunlar geldikçe daha da ilgi çekip vazgeçilemez olan bir tür virüs.
    #347081 (cicos, 15.06.2006 11:01 ~ 11:02)
  3. geçen günlerde anlamını uygulayar gördüğüm olay.

sevgi, saygı, hörmet güzel şeyler.

arabayla gidiyoruz, cankayadan kizilaya oradan sihiye'ye doğru. yol boyunca kafamı pencereden çıkarıp gördüğüm herkese el sallayıp, yakınından geçtiklerime "naasığğn amca ya", "selamunaleyküm", "kolay gelsin", "amca sıcak çarpmasın bi şapka alsaydın" gibi etkileşimli laflarla bağırdım. bazılarıo korktu, korku da paylaşılıyormuş meğer.

neyse tabelacı amca sıcağın anlında, merdiven üstünde işini yapıyor, ben alttan öküz gibi bağırıyom "nassığn amca, kolay gelsin" amcamız kıpır kıpır oldu, süşecekti ama hemen elini başına götürüp baş baş yapar, güler ve kafasını "hey allahın delisi" dermişcesine sallar. evet deliliğim anlaşılasa da mutlu oldu herif.

ulan emolara bile "nassığn goç yiğidim" dedim. o kadar sevgi kelebeği modunda sağa sola bağırdım. usul usul yol kenarından yürüyen adama "selamunaleyküm emiceeaaaa" diye bağırıp korkuttum ama mutlu oldu, arkamdan bağırdı "allah belanı versin, aleykümselam"... çoğaldı. o muhite mutluluk dağıttım. geri döndüğümde herkes birbirine bağırıyordu. ne güzel.
    #3391228 (rs ne la, 13.05.2008 11:40)
  4. makina mühendisi ve amatör tiyatrocu olan mahir ulas timurun iş ararken yazdığı bir oyundur. üniversite, belediye, özel tiyatro sahnelerinde 80 den fazla gösterimi yapılmış bu absürd oyun, günümüz iş hayatında yaşanan rekabet ortamının insanların birbirlerine nasıl yabancılaştıklarını mizahi bir şekilde ele almaktadır.

--spoiler--
    -bir derdiniz var sanırım.
    ^evet var.
    -anlatmak ister misiniz?
    ^hayır.
    -peki neden? her şeyin bir nedeni vardır değil mi?
    ^çünkü siz beni tanıyorsunuz. 20 yıldır tanışıyoruz. sizi çok iyi tanıyorken ve beni ne kadar anlayacağınızı biliyorken size derdimi anlatamam.
    -derdimizi anlatacak bir yabancı bulmakta ne kadar zorlanıyoruz bugünlerde. sizce de öyle değil mi?
    --spoiler--
    #3504877 (zenobia, 07.06.2008 00:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgi paylastikca cogalir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgi paylastikca cogalir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgi paylastikca cogalir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgi paylastikca cogalir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sen bilemezsin ne cektiriyor yoklugun bana » komünizmin yararları » yayindan kalkan diziler » yayindan kalkan diziler » gulriz sururi » kendini ifade edebilme » facebox » ilginc lakaplar » pes » yazum com » harika cocuk declan galbraith » otokorelasyon » vidz » xtube com » asena ile dans etmek » obsidiyen » ataturk es cinseldir iddiasi » adhezyon » playboy tv » romantik ortam » bir erkegin en masum oldugu an » devrimci siddet » midyat » kardes link gebermis » serhan sesen » kurtlar vadisi jenerik muzigi » aaron goldberg » face » rec » planet of the apes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » caner kurtaran » ekonomik keriz » kahramanin gorevi kabul etme sureci » kurban kesmek » ust insan » the blue danube » komsu » xxx dosyalari saklama yontemleri » huznun isyan olsun » hayatimi sikeyim