sevgi kutsaldir 

kapat

1. Sevginin kadim ve iyi niyetle olan bir şey olduğunu en vurgulayıcı kelime kullanılarak oluşturulmuş cümledir.

(bkz: Kutsal)
    (bkz: Sevgi)
    #3862336 (ulfgar, 24.08.2008 02:46 ~ 03:12)
  2. (bkz: sevgi içimizde)
    #3862381 (ketoral sampuan, 24.08.2008 03:02)
  3. sevginin menfaat ve paraya terkedilmeyecek kadar büyük ve önemli bir zenginlik olduğunu savunan cümle.
    #3862398 (abberline, 24.08.2008 03:08)
  4. sevgi guzellik ister.
    güzellik emek ister.
    güzellikten de degil gülüm,
    yurekte ates ister.

eee ates de kutsaldir.
    #3862403 (papagan, 24.08.2008 03:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sevgi kutsaldir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sevgi kutsaldir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sevgi kutsaldir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sevgi kutsaldir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » sert mizac » google » amsterdam » open your mind » sahan gokbakar » carnot cevrimi » turk askerinin pratik cozumcu yaklasimi » milliyetci hareket partisi tabani » lat den ratte komma in » ruzgar eserken dinlenecek sarkilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » asik olunan kizin sinir olunan insana vermesi » entry ve nick uyumu » ben guzel ahlaki tamamlamak uzere gonderildim » francesc fabregas » cezayir meneksesi » mccormick » fidelcastro » boluculeri desteklemek » sprachdiplom » beyaz gemi